سلام دوستان می دونم سوال تکراریه ولی اگه میشه کمک کنید که می خوام adsl بگیرم به نظر شما کدوم هم بهتره هم به صرفه تر؟
من خودم asiatech رو دیدم به نظر بد نبود نظر شما چیه؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان می دونم سوال تکراریه ولی اگه میشه کمک کنید که می خوام adsl بگیرم به نظر شما کدوم هم بهتره هم به صرفه تر؟
من خودم asiatech رو دیدم به نظر بد نبود نظر شما چیه؟؟
|
|
من 5 سالی میشه که از شرکت سپنتا ADSL گرفتم الان با سرعت 256 و بدون محدودیت وصل میشم و خیلی مواقع که کاربران سایر شرکت ها از کم شدن مقطعی پهنای باند شون شکایت دارند من راحت کار می کنم.
ظاهرا قیمتش بالاتره اما برای کاربرانش باتوجه به مبلغ پرداختی کاربر سطح کاربری تعریف می کنه و بر اساس اون تخفیف و مبلغ مشخصی شارژ اعتبار بدون پرداخت پول در نظر میگیره که در شرایطی که پول تو حساب تون نباشه یا دسترسی به حساب تون مقدور نباشه واقعا ارزش داره البته بگم تخفیف برای کاربرانی اعمال میشه که انلاین پرداخت می کنند.
در کل من شرکت سپنتا رو بهتون پیشنهاد می کنم
کاربر شهرسختافزار
مرسی ازنظرتون میرم تو سایتش ببینم چجوریاست اگه کسه دیگه که از شرکت دیگه استفاده کرده اخیرا لطف کنه بگه
کاربر شهرسختافزار
[QUOTE=Salar2007;209177]من 5 سالی میشه که از شرکت سپنتا ADSL گرفتم الان با سرعت 256 و بدون محدودیت وصل میشم و خیلی مواقع که کاربران سایر شرکت ها از کم شدن مقطعی پهنای باند شون شکایت دارند من راحت کار می کنم.
ظاهرا قیمتش بالاتره اما برای کاربرانش باتوجه به مبلغ پرداختی کاربر سطح کاربری تعریف می کنه و بر اساس اون تخفیف و مبلغ مشخصی شارژ اعتبار بدون پرداخت پول در نظر میگیره که در شرایطی که پول تو حساب تون نباشه یا دسترسی به حساب تون مقدور نباشه واقعا ارزش داره البته بگم تخفیف برای کاربرانی اعمال میشه که [SIZE=1]انلاین پرداخت می کنند.
در کل من شرکت سپنتا رو بهتون پیشنهاد می کنم
دوست عزیز شماره شرکت رو اعلام کن ما هم داشته باشیم
شاتل هم بد نیست من 128 دارم و حدود 30kb سرعت دانلود دارم و رازی هستم و تنها نکته اینه که 12gig بیشتر حجم ماهانه دارید ولی پنجشنبه و جمعه فری هست و در کل من ماهانه چیزی حدود 40gig دانلود دارم و رازی هستم
کاربر شهرسختافزار
بازم مرسی بچه ها کسه دیگه هست؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسه دیگه نبوووود؟
شاتل خوبه من 128 eco دارم و سرعت دانلودم رو 60 هست.
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
مرسی از نظر دوستان واقعا بدرد خورد اگه کسه دیگه ای هم هست لطف کنه بگه!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks