سلام
چیز سختی نداره
رنگ نارجی سرعت رسیو شما
رنگ سبز سرعت سند شما هست
روی جایی که موس من هست اگر کلیک کنید لیست برنامه هایی که دارن از اینترنت استفاده میکنن نشون میدده

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من از Cfos Speed سال قبل استفاده می کردم ولی بعد از یک ماه برنامه دائم پیغام می داد که شما در خطر هستید و یک AntiSpyware روی سیستمون هست و یک فایل HTML با همین موضوع روی Desktop میساخت !

پس به نظرم خودم استفاده نکنید این برنامه رو هم خطر داره و هم قابل اطمینان نیست!

ورژنی که استفاده می کردم 4.07-build1379 بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی اینو نصب کنید و از کرکش استفاده کنید یه پنجره شفاف بالای ساعت اضافه میشه
بالا سمت راستش یک عدد مینویسه که تعداد برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنند نشان میده و وقتی روی مربع آبی روبروش کلیک کنید نام برنامه هارو مینویسه
دوتا بردار هم سرعت دانلود و آپلودو نشان میدن
اگه روش رایت کلیک کنید یه منو باز میشه که اگه روی usage graph کلیک کنید یه صفحه باز میشه که توش میتونید مصرف کل و یا هر برنامه رو در بازه های زمانی ببینید
واسه استفاده از کرک فایل key رو در پوشه اصلی برنامه(جایی که نصب کردین) بریزین و بعد سریالو که اونم ضمیمه شده در فایل key وارد کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگه مشکلی بود در خدمتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از همه...اما من چند بار وقتی با برنامه کانکت کردم سیستم ریستارت شد...
تازه یه بارم به نت وصل نبودم اصلا واسه خودش سند و رسیو میداد...
این لیست برنامه های منه...کسی میدونه اینا چین؟؟؟خودم که نمیدونم...