راستی یه سوال دیگه...
فرض کنید من از طریق ADSL وصل باشم اما هیچ صفحه ای باز نکنم و اصلا کاری به نت نداشته باشم...
حالا میخوام بدونم از اون محدودیت حجمی من استفاده میشه؟؟؟یا فقط وقتی صفحه ای باز میکنم مصرف میشه...
امیدوارم توضیحم مشخص باشه...
کاربر افتخاری
راستی یه سوال دیگه...
فرض کنید من از طریق ADSL وصل باشم اما هیچ صفحه ای باز نکنم و اصلا کاری به نت نداشته باشم...
حالا میخوام بدونم از اون محدودیت حجمی من استفاده میشه؟؟؟یا فقط وقتی صفحه ای باز میکنم مصرف میشه...
امیدوارم توضیحم مشخص باشه...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
خب این مورد رو بریم توی همون تاپیکی که در مورد عدم نصب لن زدید پیگیری کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال بعضی نرم افزار های مسنجر مثل GTalk معمولا در حالت بیکار هم Send/Receive دارن. بقیه مسنجر ها رو نمی دونم اما اینا هم وقتی در این حالت باشن از همون حجمی که دارید استفاده می کنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اگر کلا از این مسنجر ها ندارید و صفحه هم باز نمی کنید قاعدتا Send/receive ای ندارید و نباید از حجم اینترنتی کم بشه .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
arven_andomil (17-08-09)
کاربر افتخاری
ولی دیشب امتحان کردم. هیچ صفحه ای باز نبود. اما send & recieved وجد داشت. یعنی این از حجم چیزی کم میکنه یا نه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
بعضی نرم افزار ها و بخصوص آنتی ویروس ها اتوماتیک از اینترنت استفاده می کنند که البته حجمش زیاد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهی اوقات خود ویندوز هم از اینترنت استفاده می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه همیشگی باشه شاید سیستمتون ویروس دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (17-08-09), Labyrinth (18-08-09)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو قبلاهم پرسیده بودم. حالا با دلیل می خوام بگم که : امروز صبح در حالیکه هیچ صفحه ای باز نبود کانکت شدم و حجم مصرفی تا اون موقع 688.63 بود. بعد از 10 دقیقه این حجم شده بود 688.79!!! کامپیوتر کاملا پاکه.. ویروس نداره. آنتی ویروسم آپیدیته . توی اون 10 دقیقه هم هیچ صفحه ای باز نبود!!! اگه اینجوری باشه که توی 24 ساعت همه حجم من فرت فوکوله!!!!!!
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
با این نرم افزار میتونین ببینین چی اینترنتو مصرف میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cfosspeed
Ardalan (24-08-09), arven_andomil (24-08-09)
|
|
کاربر افتخاری
میشه یکم توضیح بدین من باید با این چه کار کنم؟؟؟؟نمیفهمم جریانش چیه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد قسمتهای مختلف برنامه و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
وقتی اینو نصب کنید و از کرکش استفاده کنید یه پنجره شفاف بالای ساعت اضافه میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالا سمت راستش یک عدد مینویسه که تعداد برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنند نشان میده و وقتی روی مربع آبی روبروش کلیک کنید نام برنامه هارو مینویسه
دوتا بردار هم سرعت دانلود و آپلودو نشان میدن
اگه روش رایت کلیک کنید یه منو باز میشه که اگه روی usage graph کلیک کنید یه صفحه باز میشه که توش میتونید مصرف کل و یا هر برنامه رو در بازه های زمانی ببینید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه استفاده از کرک فایل key رو در پوشه اصلی برنامه(جایی که نصب کردین) بریزین و بعد سریالو که اونم ضمیمه شده در فایل key وارد کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مشکلی بود در خدمتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (24-08-09)
مدیر سابق انجمن
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیز سختی نداره
رنگ نارجی سرعت رسیو شما
رنگ سبز سرعت سند شما هست
روی جایی که موس من هست اگر کلیک کنید لیست برنامه هایی که دارن از اینترنت استفاده میکنن نشون میدده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (24-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks