فرقی نکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فرقی نکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
نکته ای که به ذهنم میرسه این که دوباره ویندوز 8.1 رو نصب کن و از DRIVER PACK استفاده نکن . فقط درایوری که بهت دادم نصب کن . چون احتمال درایوری که درایور پک به زور به خورد سیستم داده . با عث این مشکل شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhr74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام ویندوز را دوباره نصب کردم اولاً که خود ویندوز آن را شناخته بود ولی من آپدیتش هم کردم و فرق نکرد
خود ویندوز شناخته باز همین حالت بود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhr74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله دیگه نمی دانم چی کارش کنم
SSA Hardware/Tech Editor
آقا چه کاریه؟ ویندوز 7 از خیلی جهت ها بهتر از ویندوز 8 هست.
لپ تاپ شما برای ویندوز 7 ساخته شده همون رو نصب کن.
والا لپ تاپ ما برای ویندوز 8 ساخته شده بود ما گفتیم ویندوز 8 بی فایدس کار کردن باهاش رفتیم ویندوز 7 نصب کردیم.
دقیقا به همین مشکلات شما برخوردیم. کارت صدا رو نمیشناخت، وایرلس رو هم همینطور. هر چی هم درایور نصب می کردیم بی فایده بود.
مجبور شدیم اومدیم ویندوز 8.
شما هم برو ویندوز 7 نصب کن. جه فرقی داره تازه اون بهتر هم هست.
سری که درد نمیکنه، دستمال نمی بندن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه نکته رو بگم این درایور پک برای 80 درصد نوت بوک ها جواب نمی ده و یا پیدار نصب نمیشه و نصبش باعث خرابی ویندوز میشه در کل درایور رو دانلود کنید بهتره استبل تر هست و خیالت راحته که مشکلی پیش نمی آدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhr74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mhr74 (22-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks