من مدتها پیش دنبال چنین وسیله ای بودم و در نهایت متوجه شدم دستگاه رپیتری هست که در مسیر dslam تا مودم کاربر نهایی کار میزارن واسه تقویت سیگنال مفید به مضر که این کار توسط خود مخابرات انجام میشه و هیچ کاری از دست ما بر نمیاد.ضمن اینکه مخابرات هم کلا از این کارا نمیکنه.ما فقط باید منتظر باشیم به گفته برخی مسولین وزارت ارتباطات و مثل خیلی از کشورهای دیگر با انتقال دستگاه dslam از مراکز مخابراتی به کافوهای هر محل فاصله ما با dslam به حداقل ممکن برسد تا شاهد کترین نویز در خطوط تلفن باشیم.همچنین با برداشته شدن انحصار واگذاری adsl روی فیبر نوری توسط مخابرات شرکتهای دیگر وارد عمل شوند و شبکه کابلی مسی به فیبر نوری تبدیل شود تا باز هم نویز بیش از پیش کاهش یابد.در تمامی کشورهای پیشرفته و نیمه پیشرفته با انتقال dslam ها به کافوهای نوری هر محله مقدار زیادی از مسیر را کابلهای فیبر نوری سیگنال را حمل می کنند و در بدترین حالت از کافوی نوری تا مودم کاربر نهایی از کابل مسی استفاده می کنند.و گرنه که خود فیبر نوری تا دم منزل کاربر هم می آید.شاید با وضع موجود هنوز باید سالها صبر کنیم تا چنین رویاهایی برای ما عملی شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks