مباركه رو فيبر نوري ميخوان بهت adsl بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مودمت عاليه در مورد adsl در خدمتيم
مباركه رو فيبر نوري ميخوان بهت adsl بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مودمت عاليه در مورد adsl در خدمتيم
Ardalan (20-01-08)
مدیر سابق انجمن
آرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *armita* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 6 ماه پیش تجهیزات نداشتن حالا دارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم های D-Link بسیار کیفیتی خوبی دارند و کاملا شناخته شده اند .من هم دی لینک استفاده میکنم اما با پورت usb ایش .
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
Ardalan (21-01-08)
شما که مثل من از مودم d-link f با پورت usbاستفاده میکنید زیاد قطع میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !Mohammad! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آره بابا منم با USB دارم خیلی قطع میکنه ولی شما سیستم تلفن خونه رو حتما یه چک بکن چون من دنبال این قضیه رفتم مثله اینکه این پورتی که من هستم مشکل داره و ربطی به مودم نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zahra6377 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الانم پشتیبانی شرکت دنباله که واسم ردیف کونه و منم منتظرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks