اگه میخواید که یک مودمی بگیرید که با تعویض ISP دچار مشکلی نشید و واستون مشکل ساز نشه،
بهترین انتخاب همون Asus هست
سپاس
Administrator
اگه میخواید که یک مودمی بگیرید که با تعویض ISP دچار مشکلی نشید و واستون مشکل ساز نشه،
بهترین انتخاب همون Asus هست
سپاس
Labyrinth (21-01-08)
|
|
تایید میشه.
ولی فقط Asus نیست که با همه ی ISPها کارکنه و برندهای خوب دیگری هم هستند.
کاربر شهرسختافزار
من هم همین مودمی که توی عکس گذاشتین دارم.
هر دو ساعت یک بار باید ریست بشه که دوباره راه بیفته. بعد از 3 ساعت سرعت خیلی پایین میاد (از خدمات دهنده نیست چون بقیه کاریرای این خدمات دهنده همچین مشکلی نداشتن). من باتوجه به تجربه شخصی گفتم. اگه مشکل همین مودمی که من دارم هست شما یک آدرس از گارانتی مشهدش بده برم بدم درستش کنن.
از اطلاعات دقیقت هم ممنونم.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
عضو VIP شهرسختافزار
والله من یه D-LINK 520t دارم . شبانه روز داره فعالیت میکنه ... بدون اینکه داغ کنه یا سرعتش تحلیل بره . سر و مور و گنده داره کار میکنه . قیمتش 45 تومنه 3 سال هم گارانتی داره . در کل ازش بسیار راضیم . خوبیش به اینه که یه مارک شناخته شده هستش .هر شب هم باهاش فیلم دانلود میکنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
آخرین ویرایش توسط meskalamdug در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
حق آب و گل داره
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
البته منم شنیدم که ایسوس چیز خوبیه !!! ولی من Dlink خریدم . شبانه روز هم داره یه پشت کار میکنه
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
http://www.4shared.com/file/44302977...D_WORKING.html[/LEFT]
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks