چه خبر برو بچ
راضی هستید؟؟!!!!
ما که کماکان داریم از آسیا تم مجانی میگیریم.
چه خبر برو بچ
راضی هستید؟؟!!!!
ما که کماکان داریم از آسیا تم مجانی میگیریم.
|
|
این شرکت صبا نت واقعا مزخرفه .من ساله پیش که 64 گرفتم ترانسفر ریتم 50-60 کیلوبایت بود .( چیزی عجیب ) بعد گذشت مدتی سرعت به روال عادی خودش رسید 8-10 کیلوبایت .نا مردا معتادمون کردند که بریم سرعت بالا اشتراک بگیریم.تا اینکه رفتم 128 وصلیدم ( Transfer rate : 1 Mb/s ) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این سرعت فکر نمیکنم پهنای باندم بیشتر 1 هفته جواب بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
صبانت عالی است مجبور نیستی اشتراک صبا بگیری برو آسیاتک بگیر 256 اش 40 هزار تومنه بعد شما کجایید که به شما یک مگ سرعت میده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان 8 ماه صبا دارم کملا هم راضی هستم تورنت هم بازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم که ، من 128 دارم ولی سرعت دانلود 1 Mb/s هست .مشکل اینهکه 1 هفته نشده کل پهنای باندت تموم میشه و حسابی کفرت در میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
مگه میشه آخه شما 128 داشته باشید اونوقت با 1 مگ دانلود کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !Mohammad! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
؟؟
حق آب و گل داره
128 نيست بابا. 512 هست با محدوديت . اكثرا سرويساش محدودن. مثلا 2 گيگ
|
|
چرا نمیشه ؟
من با 64 (50-60) و با 128 (1mb) دانلود میکنم .ترافیک هم بصورت نرم هست .
64:2GB
128:5GB
با اینترنت ندا گستر هیچ چیز نشد نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگی با 128 چند سرعت دانلود میداد ؟
میخوام بدونم چند میداد که میگی 1 مگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور من رو متوجه نشدین .
میخوام بگم که 128 به اندازه 1mb سرعت داره .حالا سرعت دانلود چیزی حدود 95-110 kb/s هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هزینش چه طوریه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !Mohammad! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks