میشه بگی با 128 چند سرعت دانلود میداد ؟
میخوام بدونم چند میداد که میگی 1 مگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگی با 128 چند سرعت دانلود میداد ؟
میخوام بدونم چند میداد که میگی 1 مگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
منظور من رو متوجه نشدین .
میخوام بگم که 128 به اندازه 1mb سرعت داره .حالا سرعت دانلود چیزی حدود 95-110 kb/s هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
هزینش چه طوریه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !Mohammad! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دقیق نمیدونم تهران هم همین جور باشه یا نه .
هزینه 128 هم ماهانه 24200 تومن هست.البته فقط 4gb پهنای باند میده .
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
کاربر شهرسختافزار
من 64 صبانت دارم
وبا سرعت 50 تا 60 دانلود میکنم
داناودم میزارم برای ساعت 3 تا 7 صبح صبح که مهدودیت نداره
خیلی جالبه 90 تا 110 دانلود میکنی تازه برای من 256 هست سرعت بالای 70 نمییاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
64 رو چقدر میدن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد 3 شب به بعد که میگی ،خوب بایت میده؟!
یه خیلی سرعت کم میشه؟
کاربر شهرسختافزار
3ماه با عوارض کلا 31 تومن 6 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعتشم شبا 3 به بعد خوبه
من با سرعت 50 دانلود میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks