یک اسکرین شات از دیوایس منیجر و قسمت network adapter
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوستان من یک لپ تاپ سونی Sony VPCF12NGX دارم خودش ویندوز 7 داشت الان روش ویندوز 8.1 نصب کردم و بعد هم با DriverPackSolution درایوارهایش را نصب کردم همه چی خوبه ولی وایرلس مشکل داره درایورش نصب شده ولی می گه وصل نیست در این لپ تاپ ها یک کلید هم جلوی لپ تاپ برای روشن کردن وایرلس و بلوتوث هست که روشن هست ولی چراغش خاموش هست یک برنامه هم به اسم SmartWi Connection Utility داره که نصبش کردم ولی باز هم کار نکرد حالا باید چه کار کنم؟
ممنون
Qualcomm Atheros AR9287 Wireless Network Adapter
Untitled93b9c.png hosted at www.xum.ir
Untitledea255.png hosted at www.xum.ir
|
|
SSA Hardware/Tech Editor
من هم همین مشکل رو یا لپ تاپ Asus داشتم.
شما به سایت VAIO برو اونجا درایورهای ویندوز 8.1 رو واسه لپ تاپت پیدا کن.
اگه درایورش رو پیدا نکنی. کارت یکم سخت میشه.
باید بری درایور مربوط به وایرلس تو ویندوز 8.1 رو پیدا کنی.
این درایور رو تست کنید برای خود آتروس هست
Drivers for Atheros AR9287 and Windows 8
یک توضیح هم اضافه کنم تو سایت سونی فقط درایورهای windows 7 64bit موجود هست . استفاده از driver pack گاهی باعث مشکلات بیشتر میشه . چون بعضی از درایورها بصورت فورس نصب میشه .
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه من دقیقاً همین درایور را نصب کردم شناخته ولی وصل نیست داخل سایت سونی هم فقط برای 7 هست این هم اسکرین شات
http://8pic.ir/images/x9j3vdrmrrnmhljjt6bz.png
http://8pic.ir/images/3v74v81z7kwikt4uhdkb.png
ای کاش درست بشه با این که کلید وایرلس روشن هست (کلید جلوی لپ تاپ) ولی چراغش خاموش هست
اون لینکی که دادم درایورش رو بگیرید و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhr74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز عرض کردم همین را نصب کردم
ویندوز 32 یا 64 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhr74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
64 بیتی است
*MoJtAbA* (18-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks