بنده اینترنت شاتل دارم
و ناچارن تلفن خونه هم دایر هست همیشه .

با اینکه استفاده ای از تلفن بجز اینترنت ندارم هر دوره 5 یا 6 تومن پول میومد که بلافاصله پرداخت میکردم .
این سری 19900 برای من پول تلفن یک دوره اومده .

که اصلا نمیدونم از کجاست و چجوری این پول رو محاسبه کردن ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگه قبلنا قبض میومد در خونه می فهمیدی چقد بدهکاری و بدهی از کجا اومده الان قبض نمیاد .
مستقیم اسمس میاد که مشترک گرامی فلان قدر بدهکاری پرداخت نکنی دهنت سرویسه .

به هرحال میخوام پیگیری کنم ببینم چجوریه ؟
سلام
بنده هم همین مشکلو با موردی به نام بدهی قبلی دارم که هرچقدر صاف میکنی بازم تو فیش بعدی که میاد مینویسه بدهی قبلی فلا قدر !! که بعداز چند روز اداره گردی گفتن حلش میکنیم
کلا میتونم بگم باید یه دونه شمشیر بگیری دستت کار رو زندگیتون ول کنی بیوفتی از این اداره به اون شرکت برای گرفتن حقت / واقعا عجس دوره ای شده

خداوند می فرماید سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهیم ، مگر اینکه خودشان بخواهند . پس ما خودمان خواستیم که این شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
واقعا حرف دل منو زدید دوست عزیزم / بله هر چه بر سرمون بیاد حقمونه چون هیچ اعتراضی نداریم بهش و میگیم اشکلالی نداره و در اوج بی تفاوتی به سر میبریم