سلام :
راستي اتفاقا همين ويروس آقا کاظم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رو توي فلش رفيقم ديدم و هيدن بود ...
منم کنجکاويم گل کرد و اجراش کردم !!!
بعد از اجرا ديدم توي همه درايو ها خودش رو کپي کرده و به هيچ عنوان پاک نمي شه !
نود 32 نسخه 3 رو نصب کردم و آپ ديتش کردم ...
به محض اتمام آپ ديت ، نود اخطار اين ويروس رو نشان داد و من هم گزاشتم کل سيستم رو اسکن کرد .
براحتي اون ها رو پاک کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید يعني گزينه Delete رو برام نشون مي داد و براحتي هر چه تمام تر پاکسازي شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بع اعتقاد من شايد يک در هزار بشه فايل هاي ويروسي رو شناسايي کرد ولي اون هم اگر اسم يا شکل تابلويي
داشته باشه ... مثل ويروس Folder . که اون هم از روي شکلش مي شه فهميد .
ولي همين جيفو رو نمي شه شناسايي کرد ، چرا که روي فايل exe مي نشينه و غير قابل شناسايي مي شه ...
اگر دوست داشتيد من يک CD براتون بفرستم ببينم شما از کجاي اين CD متوجه ويروسي بودنش مي شيد !
من اين CD رو براي اذيت کردن درست کرده و خيلي شکيل و پر کاربرد بود ... فقط با قرار دادنش در سي دي رام
سيستم آلوده به ويروس جيفو مي شد که در کمتر از يک روز سيستم رو از پا مي انداخت و در نهايت فايل :
explorer.exe رو آلوده مي کرد ...
حساب کنيد تمامي سرويس هاي ويندوز از کار مي افتاد ... تمامي نرم افزار ها از بين مي رفت !
************************************************** *********************************
شما دوست گرامي سعي کنيد در پست ها تون به ديگران و نظراتشون احترام بگذاريد ...
اگر شما ادعاي حرفه اي بودن داريد ، اين رفتار مناسب يک حرفه اي نيست !
************************************************** *********************************
زکات علم رو فراموش نکنيد !

Bookmarks