G E N E R A L ™ (02-11-09)
این پست رو 3 ماه پیش دادم اما کسی هنوز نفرستاده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی می خواهید دعوتنامه بفرستید وقتی مردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (02-11-09)
سلام به همگي دوستاني كه زحمت كشيدند و اين تاپيك رو راه اندازي كردند.
لطفا براي من هم يك دعوتنامه ارسال كنيد.
پيش تر از لطف شما سپاس گذارم.
nima_azad_126@yahoo.com
|
والا من میخوام بفرستم ولی نمیدونم چرا هرچی پسوردمو میزنم نمیره داخل زدم پسوردو به امیل بفرسته بازم خبری نشد .
فعلا که شرمنده دوستانیم.
اگه درست شد چشم.
دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درخواست خودرادرلینک زیرقراربدهید.
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...66434&posted=1
دعوت نامه
abbasrezai (15-10-09)
دوستانیکه درخواست دعوتنامه دارن لطفا" دوباره اعلام کنند
2 پست بالا مربوط به حدود 2 ماه پیش بود اگه موفق به دریافت نشدن لطفا" دوباره اعلام کنند.
softkadeh (02-11-09)
سلام
اگه میشه به منم یکی بفرستید .
mailto:info@shop360.ir
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
دعوت نامه با موفقيت ارسال شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به من که فرستاده نشده . پس کجاست ؟
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
|
منم فرستادم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چک کن...
जीवन एक धोखा है.
سلام
اگر برای من هم بفرستید ممنون میشم
ara2006ara@yahoo.com
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks