سلام 2SIB جان دوستان اين قدر درخواست مي دن شما رسيدگي آيا مي كنين يا نه........
اگه آره واسه ما هم بفرست............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام لطفا برای بنده هم دعوت نامه بفرستید
jafar_akbar@yahoo.com
سلام 2SIB جان دوستان اين قدر درخواست مي دن شما رسيدگي آيا مي كنين يا نه........
اگه آره واسه ما هم بفرست............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز رسیدگی این کار جزء وظایف من نیست .
اگه پیام خصوصیتون رو چک کنین من در این باره بیشتر توضیح دادم .
یا علی
I M A N (08-03-08), mohammad amin (08-03-08)
سلام اگه زحمت نمي شه يكي برام بفرست متشكرم
mohammad.afra@gmail.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط afravi در تاریخ 12-03-08 انجام شده است
|
سلام بی زحمت یک دعوت نامه برام بفرست مرسی
mohammad.afra@gmail.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بی زحمت برام يكي بفرست
mohammad.afra@gmail.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ! اقا دستتون درد نكنه ! خيلي عاليه ! اگه براي منم زحمتشو بكشيد ممنون ميشم !
ducati_black@yahoo.com
آخرین ویرایش توسط webgardd در تاریخ 13-03-08 انجام شده است
لطفا یکی هم برای من بفرستید
e.khatoon@gmail.com
OR
e.khatoon@yahoo.com
با تشکر
احسانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه دعوت نامه به من نمیده.
نمیدونم چرا؟
حسین شما نمیدونی؟
حدود 6 ماهه که به من نداده.
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks