سلام
دوست عزيز براي منم بفرست
daneshmohsen@yahoo.com
daneshniya@dolphins.ir
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوست عزيز براي منم بفرست
daneshmohsen@yahoo.com
daneshniya@dolphins.ir
سلام دستت درد نكنه
يه دعوت نامه واسم بفرست
del_tanha13@yahoo.com
منتظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام و عرض خسته نباشید از خدمات خوبتون متشکرم لطفا برام دعوت نامه parsa space را بفرستید. با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtinpm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا زود بفرستین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtinpm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقا دمتون گرم من خیلی به این دعوت نامه نیاز دارم آگه لطف کنید خیلی ممنون میشم اینم ایمیل من
aminbiger@yahoo.com
|
بازم می گم خیلی نیاز دارم جبران میکنم هر چه زود تر بهتر
سلام بچه ها گفته بودم هی دعوت نامه پارسا می خوام . می خواستم بگم هر کی دعوت نامه persin gig می خواد بگه تا بفرستم فقط خواهشا این دعوت نامه پارسا را برای من بفرستید ممنون میشم.
aminbiger@yahoo.com
برای شما ارسال شدمنم می خوام :دی البته لطفا! و اگه زحمتی نیست. e.k.erfanking@gmail.com
برای شما هم ارسال شدمی دونم که این دعوت نامه محدود است اگر امکانش هست برای من یکی ارسال نمایید
reza.naeemafar@gmail.com
برای شما هم ارسال شدچرا aMiR HosSeiN جان واسه ما نمی فرستی!!!
E-Mail:Ali.Al0ne@yahoo.com
سلام
دوستان به دلیل محدود بودن این دعوتنامه فعلا فقط برای کاربران با سابقه انجمن فرستاده میشه اما قرار هست که تعداد دعوتنامه هام زیاد بشه اگر شد برای بقیه هم ارسال میکنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks