SajjadKhati (21-04-16)
گوگل که دارم استفاده میکنم . اگر از داخل کاری نداشته باشن اون با کاربرا ایرانی مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دراپ باکس هم عالیه و دائمیه
SajjadKhati (21-04-16)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دراپ باکس چقدر فضای رایگان داره؟
|
تا 2 گیگ بهت فضا میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (21-04-16), SajjadKhati (21-04-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 10 گیگ حداقل میخام
سجادجان به هرحال رایگانه یا باید دست به جیب بشی و هزینه کنی یا با محدودیت بسازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم یکسری ترفند هست بگردی پیدا میکنی / اگر دوستانت را بهش معرفی کنی بابت هر دوست بهت 500 مگ فضا میده .
HEXATOR (21-04-16), M3RS4D 50062 (23-04-16), SajjadKhati (21-04-16)
نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا اهل تبلیغات و وقت گذاشتن روی تبلیغات نیستم
ولی نمیدونم روی گوگل درایو میشه تا ابد بدون مشکل حساب باز کرد یا همون پیکو فایل بهتره؟!!
گوگل وقتی داره اینترنت رایگان برای دنیا ایجاد میکنه .پس میشه مطمئن بود . پیکو فایل نظری قطعی نمیتونم بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (21-04-16), M3RS4D 50062 (23-04-16), SajjadKhati (21-04-16)
ممنون استاد امید
----
بچه ها بصورت پیش فرض قرار شد توی گوگل درایو آپلود کنم . مشکلی نیست که؟
AMD>INTEL (22-04-16), M3RS4D 50062 (23-04-16)
|
آقا میشه بعد از قرار دادن توی گوگل درایو ، لینک رو از یه آپلود سنتر دیگه مثل مدیافایر مستقیم کنم و بعد از گوگل درایو حذف کنم؟
M3RS4D 50062 (23-04-16), SajjadKhati (23-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks