D J V A H I D (24-10-08), good_punisher (25-10-08), N@VID (24-10-08), Overclocker (24-10-08)
دوست عزیز اشتباه نکنید
ما
1- ویروس
2- کرم
3- اسپای
داریم
ویروس هایی هستند که شما اصلا نخواهید توانست آنرا تشخیص بدهید، چرا
ما بحث داری تحت عنوان Embedded Packing یعنی چی یعنی فایل ویروس یا
هر چیز دیگر به فایل اجرایی متصل میشود که حجم آن هم کمتر از 2 کیلو خواهد
بود، در این روش بعد از اتصال به فایل شما، وقتی شما مثلا فایل نرو ایی که
مثلا از اینترنت تهیه نموده اید یا خریداری نموده ایی را اجرا مینمایید بدون اینکه
شما شما متوجه بشوید و دیده شود همزمان اجرا میشود و روی سیستم
مینشیند.
با توجه به اینکه ما ایرانی ها اکثرا از نرم افزار های کرک شده و غیرقانونی استفاده
مینماییم، بیشتر مورد تهاجم هستیم.
من بشخصه بارها ویروس خود را کارش از کار انداختن یاهو مسنجر است به فایل ستاپ
مسنجر متصل نموده و در کافی نت و اختیار کارمندان دانشگاه قرار داده ام، آنها بهانه ایی
ندارند که به من بگویند چرا مسنجر را بستی، حتی خودشان آنرا نصب میکنند ام متوجه
جریان نیستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویروس هایی داریم که در سکتور بوت مینشینند و بسیار خطرناک هستند، توصیه میکنم
حتما از آنتی ویروس استفاده نمایید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (24-10-08), good_punisher (25-10-08), N@VID (24-10-08), Overclocker (24-10-08)
سلام :
شما ويروس اتوران رو مي بيني و تشخيص مي دي ؟
اگر بله ، واقعا شما حرفه اي هستي !
توي هر هزار تا ويروس يکيش اين قابليت رو داره که شما ببيني . مثل يک ماه پيش من که فايل ويروس در
فلش کاملا شخص بود ، اون هم از اسم و شکل تابلوش !
خيلي دوست دارم ببينم ويروس W32.jeefo رو هم کسي مي تونه با چشم تشخيص بده !؟
ويروسي که بعد از اجرا شدن ، کمتر از يک روز سيستم و کليه فايل هاي EXE رو از بين مي بره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو ويروس ها بيشتر از همه از همين جيفو مي ترسم !
بنظر من ما که شايد سالي يک بار هم برامون پيش نياد يک فايل 200 گيگابايتي رو کپي کنيم ، همين نود
عالي ترين هست . لاغر از نظر روحي هم خيالمون راحت هست که شر ويروس گريبانگيرمون نمي شه !
**************************** Only NOD 32 *********************************
yemojud (24-10-08)
|
دوست عزیز اگر خیلی به انتی ویروستون اطمینان دارید ؟ آیا میدونستید دستور هایی هستن که انتی ویروس بروزتون رو به زانو در میارن نمونه بارز کاظم غییز که گمونم همه بشناسنش من حاضر هستم قسم بخورم داخل فلش دیسک خودم بود ولی ویروسی نشدم چرا چون روی هرچیز کلیک نمیکنم بعلاوه شناختن اینگونه فایلها درسته سخته ولی وقتی از هر منبعی دانلود نکنی و از فایلها اطمینان داشته باشی و ... هیچ وقت سیستم ویروسی نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yemojud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله خیلی راحت میتونم تشخیص بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در مورد ویروس جفو که یک ویروس قدیمی و بی آزار هست باید بگم تنها راحش اینه که فایلهای مشکوک رو اجرا نکنید و سعی کنید فایلهای اجرایی مهمتون رو به صورت آرشیو در بیاورید البته یک نوع پیش رفته از این ویروس هم دو تا کار انجام میده یکی اینکه بعضی پنجره ها رو میبنده و دیگر اینکه اگر انتی ویروس سعی در تهاجم بهش بکنه سیستم رو ریست میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته نصب آنتی ویروس بد نیست تازه خوب هم هست ولی اگر سعی کنید بهضی موارد رو رعایت کنید هیچگاه سیستم شما ویروسی نمیشه
در اینجا هم دیگه بحث رو تموم کنید که تاپیک داره از هدف اصلیش خارج میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همگی موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
من نمي دونم چرا توي هر انجمني ، اگر بگي گربه دمه خونه ما زشتند يکي آخرش پيدا مي شه بد و بي راه به آدم مي گه ! بعدش هم مي گه براي جلوگيري از انحراف بحث ديگه چيزي نگيد !!!
ما اين جا جمع شديم که بحث تکنولوژي کنيم نه دعوا و بي احترامي به يکديگر ...
وگرنه بيايم با هم يک انجمن دعوا درست کنيم !
من واقعا نمي دونم در پست قبليم چي گفتم که ايشون ان طور برخورد کرده اند ؟
اگر چيزي گفتم که از نظر ايشان بي احترامي آمد ، عذر مي خواهم
فايل مشکوک !!! وقتي ويروس روي مثلا فتوشاپ نشسته و من لازم
باشه فتوشاپ نصب کنم ، از کجاي ستاپ اين برنامه بفهمم ويروسي هست ؟؟؟
در کل بگذريم ... نود 32 نه براي باباي منه نه نمايندگيش براي من !
من سعي کردم تجارب خودم رو براي رفع مشکل دوستمون بگم ...
حداقلش اين هست که نخورديم نون گندم ولي دزديدم از مردم ...
نويد جان رفيق ناراحت نباش . وجود آنتي ويروس لازم هست . در اين شكي نيست . اين روش كه دوستمون گفتند اگر واقعا كسي قدرت شناسائي داشته باشه . ضريب خطاش بالاست و در عمل شايد بتونه جلوي ويروس رو گرفت ولي تروجان ها - malware و adware و .... رو نميشه گرفت . من هم با نود موافقم . حتي خريد نسخه قانونيش رو به كساني كه توانائي هزينه كردن رو دارند توصيه ميكنم . سرعت اسكن خوبي دارد و من تو اكثر عيب هاي ويروسي سيستم هاي مختلف از نود32 استفاده ميكنم .
Labyrinth (25-10-08)
سلام :
آقا بهادر گل من ناراحت نيستم ، از اين شاکي مي شم که مثلا يکي بخواد به زور به آدم بقبولونه که
الان ساعت 2.30 شب ، هوا آفتابي و مطلوب هست !
خوب تو کته آدم نمي ره ديگه ...
همين که شما نود32 رو تاييد مي کني براي ما کافي هست ...
با تشکر ...
جاش اينجا نيست ولي بايد به مرحله برسيم به نظرهاي همديگه احترام بذاريم . هر نظر رو قابل احترام بدونيم و جاي بحث براش قائل بشيم . اين در مورد اين تاپيك فقط نيست . nod32 بر اساس بررسي هاي سايت هاي تخصصي امنيتي يكي از بهترينها بوده و سرعت اسكنش به نظر من از همه سريعتر هست . طبعا نقاط ضعفي هم دارد ولي در كل يك مجموعه خوب هست .
Dark Devil (25-10-08), N@VID (25-10-08)
عزیز جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاظم غییز!!، به این علت آلوده میکرد که آنتی ویروس شما لایه حفاظتی درستی از سیستم شما
را دارا نبود، شما اگر وقتی آنتی ویروس نصب میکنی، برای تنظیماتش پسوردی در نظر بگیرید و آنتی ویروس شما
چون بیتدفندر، ناد باشند، و کاربری باشی که به پیغام هایی که آنتی ویروس میفرستد، توجه نمایید هرگز نخواهد
توانست بر روی سیستم شما بنشیند، زمانیکه این ویروس باب شده بود، سیستم های دانشگاه را که به ناد بروز
شده مجهز داشتم، یکیش هم آلوده نشد که بدرخواست اساتید، یک آپدیت سرور ناد روی سرور دانشگاه راه
انداختیم تا مشکل دانشجویان و اساتید هم حل شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شما اگر گرفتار این کاظم خان شدی علتش چیز دیگه
است که باید از خودتان جویا شویدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام بدونم شما با ویروس هایی که بوت سکتور را هدف قرار میدهند چگونه برخورد خواهید کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشکل
اینجاست که شما فکر میکنید ویروس یک فایل جداست که نهایتا به فایل چسبیده میشود، بهتر بدانید آنتی ویروس
های حرفه ایی حتی فایل های تا 20 مگ را بصورت پیش فرض بروش On-Access بررسی میکنند، چون ممکن
است نویسنده در ساختار برنامه خود ویروس را قرار داده باشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر کرک باشی خواهی دانست که
بعضی مواقع کرکر ها Patch یا لودر های خود را با بعضی دستورات دیباگ ریلیز میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند مواردش کم است، و خودشان به اینکار میگویند Jokeبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا میخوام بدونم شما تمام برنامه های روی
سیستمت را میخری؟
اگر حفاظت از سیستم به این راحتی بود، که واسه شبکه های برزگ رایانه ایی آنتی ویروس های نسخه شبکه
ارائه نمیشد؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( احتمالا ادمیناشون درپیت بیدن )، خوب است بدانید حتی پاکت های دریافتی یا ارسالی
شما در شبکه براحتی میتوانند به مواردی آلوده شود که حتی شما فکرش هم نمیکنید.
نه به نظر من بلکه به نظر تمامی کارشناسان، نصب یک آنتی ویروس الزامی است، شما توسط یک برنامه دارید
زحمت شبانه روزی یک تیم کارشناس که فقط روی ویروس های موجود در شبکه جهانی متمرکز است را استفاده
می نمایید
دلیلی دیگر که اگر کسی را نتواند قانع کند، مشکل از اندیشه اوست:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشگیری بهتر از درمان است، ممکنه درمانی نباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ای ول شما کارتون از آنتی ویروس درست ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من وقتی فلشم را به کامپیوتر وصل می کنم 0.8 احتمال میدم که یک ویروس اتوران داخلش هست یعنی میشه گفت که یقین دارم شما اگر جای من بودید چکار می کردید ؟
دوست عزیز همه از این موضوع مطلع هستیم ولی دنبال راه درمان درست هستیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yemojud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم دوستمون Destiny با کلمه اتوران آشنا نیستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم می تونم ویروس اتوران را تشخیص بدم کجاست ولی قبل از اون که نسخه اصلی اش را پاک کنم اجرا شده
کافی است یک نگاه به فایل autorun.inf بندازی
این ویروس جدید قبل از کسپر لود میشه ، خود کسپر تو صفحه welcome لود میشه
پس نظر جمیع دوستان NOD32 Inernet Security هستش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks