Saeed-Milan (05-03-10)
کاربر شهرسختافزار
Saeed-Milan (05-03-10)
HWBOT SSA Member
برا من هم نمیاد بالا که مجبور شدم از ...شکن بیام بالا
یه خبر توپ دیگه: 4shared هم فیل..تر شد!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
kakihot (05-03-10), Saeed-Milan (05-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به سلا متی خبر از این بهتر نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون که باید زودتر از این ها فیل می شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا رحم شون کرد که این همه بهشون وقت داد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا شما یک چیزی برای من بفرستید تا این مشکل من در ست بشه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاربر شهرسختافزار
آقا من با u s e j u m p باز ميكنم ! يه مرور گره ! دانلود كن حالشو ببر
Jagvar (05-03-10), Saeed-Milan (05-03-10), sardarn (05-03-10)
نمیدونم شما از کدوم ورژن جیمیل استفاده میکنی اما من از این آدرس میرم:کسی می دونه چرا جیمیل باز نمی شه؟
http://mail.google.com/mail/?ui=1
این آدرس Older version هست که وقتایی که سرعت رو خیلی میارن پایین بدرد میخوره.. البته با همینم من گاهی نمیتونم برم! اما گفتم شاید بدرد بعضی دوستان بخوره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش خوبم من نمیدونم این که شما استفاده میکنی چیه اما شنیدم یه مرورگر دادن بیرون که خطری هست استفاده ازش! برای جاسوسی و اطلاعات شخصی و کنترل میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآقا من با u s e j u m p باز ميكنم ! يه مرور گره ! دانلود كن حالشو ببر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks