moh3n_o631 (10-09-09)
دعوت نامه با موفقيت ارسال شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
moh3n_o631 (10-09-09)
سلام
دستت دردنکنه به ایمیلsardarn84@gmail.comهم یکی بفرست.
abbasrezai (09-10-09), abia (13-10-09), b2or (13-10-09)
|
یک سوال ذهن منو مشغول میکنه
این سایت share های ایرانی با این سرعت پایین که حتی لینک مستقیم درست حسابی هم نمی دهند چرا اینقدر طرفدار داره
این همه سایت خارجی هست که بهتره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارسال شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من درپاسااسپیس عضوهستم.چه طوری می تونم دعوت نامه ارسال کنم؟شرایطش چیه؟
abbasrezai (09-10-09), abia (13-10-09), b2or (13-10-09)
سلام دوستان و کاربران عزیز سایت تو را به خدا یک دعوت نامه پارس اسپیس هم برای من بفرستید من منتظر هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایمیل من : vstakr@gmail.com
خدمت شما هم ارسال شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vgaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رهنمای استفاده از سرویس پارسا رو بخونید
|
www.barkt_abad@yahoo.com
سلام دوست عزیز لطفا یه دعوتنامه برام بفرس
آخرین ویرایش توسط alinokia3250 در تاریخ 09-10-09 انجام شده است
کاربران برای دریافت دعوت نامه می تونند به آدرس زیرمراجعه نمایند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alinokia3250 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...d.php?p=165518
دوست عزیزایمیلwwwندارد.اگه آدرست رودرستواردکردی خبرم کن.
abbasrezai (09-10-09), abia (13-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks