سلام ، آیا شما مطمئنید که جواب سوال ها همین است . Vbfarsi خودش می خواد که لایسنس بفروش پس ممکن یک سری بزرگنمایی یا ... تویه جواباش باشه .
سلام ، آیا شما مطمئنید که جواب سوال ها همین است . Vbfarsi خودش می خواد که لایسنس بفروش پس ممکن یک سری بزرگنمایی یا ... تویه جواباش باشه .
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spy4all برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيزم بنده كه لايسنس نمي فروشم كه درست ؟ من مطمئن باشيد حرفي را الكي نميزنم يا بخوام بزرگ نمايي كنم .
در كل اگه جاييش را سوالي داريد بگيد تا پاسخ بدم .
قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
من که نگفتم شما جواب داید ، خوب سوال من اینه که بعد از اخطار به ما اگر خواست فروم را ببنده اینجا نوشته که دامین را در بلک لیست می گذاره (و به هاستینگ هم خبر می ده) ، خوب حالا اگر ما هاستمون Warez بود و اقدامی انجام نداد و فقط دامین ما در بلک لیستش قرار گرفت ، آیا سایت ما دیگه باز نمی شود یا فقط دیگه نمی تونیم نسخه ی جدید را نصب کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال 2 : اگر فروم ما را بستند آیا وقتی که ما لایسنس بخریم اطلاعات سایت ما قابل بازگشت است .
سوال 3 : اگر ما لایسنس نا محدود VB را خریدیم و پس از گذشت یک سال و پایان مدت دانلود نسخه ی جدید ، فروم خود را با نسخه ی نول آپدیت کردیم , VBulletin می تونه کاری بکنه ؟
- با تشکر
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spy4all برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال اول شما باید عرض کنم اگه فروم شما خیلی حرفه ای فعالیت بکنه وی بی میتونه از شما سکایت بکنه و دومین شما رو از شما پس بگیره بعلت رعایت نکردن قوانین کپی رایت البته اگه دومین شما ایرانی نباشه ir
2 - بلی شما میتونید با خرید لایس دوباره شروع به فعالیت بکنید البته اگه هاستینگ شما اطلاعات شما را از بین نبرده باشه که معمولا" نمیبره فقط سوسپند میکنه ( باید اپگرید کنید و کاستمر کد لایس را وارد کنید )
3 - اولا" وی بی نا محدود نیست اگرم نا محدود بخری مجیوری بازم سالیانه 30 دلار پرداخت کنید و اگر پر داخت نکنید لایس شما باطل خواهد شد
و شما میتونید به نول اپگرید کنید ولی ممکنه دومین را از شما پس بگیره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
من ویبی 8.6.3 رو دارم نصب میکنم بعد از آپ در هاست برای اینستال که میرم از من همین اول کار یک شماره میخواد وقتی میدی vbnull بازم بر میگرده به همون .
یکی بگه چیکار کنم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ، این تاپیک برای رفع این چور مشکل ها نیست و فقط سوالات مربوط به لایسنس در اون مطرح میشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال شما هم احتمالا اون نسخه ای که دارید یا نال شده نیست و یا درست نال نشده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks