100 تومن اختلاف با گارانتی و بدون گارانتی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر نو با قیمت 257 در بازار موجود است که معطل نکنید و همان نو را بخرید دیگه.این مانیتور کارکرده هم 200 تقریبا می ارزد که با وجود مانیتور نوی 257 تومانی ارزش خرید ندارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی حسنی (19-05-15)
|
نه ببنید. من اون مدل ال جی رو که گفتم. نو در بازار بدون گارانتی 260 تومن هست (تقریبا)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LED هم هست.
حالا این مانیتور که ایشون گفته . LCD هست و دست دوم.
یعنی اختلاف بین مانیتور کارکرده و LCD با LED همش 40 تومنه!!!؟؟؟!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف گارانتی نیست. چون 2 تا مانتیور که نو و چه اونیکه دوستمون گفتند گارانتی ندارد
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اقای حسنی میخواستند بخرند.
به نظرم من 150 بیشتر نمی ارزهو وقتی نو ال جی بدون گارانتی که led هست باشه 260 تومن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks