توصیه می کنم پاور را عوض کنی
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت بخیر
بنده کارت گرافیک فعلیم GTX750 1G هستش که یک کانکتور شش پین میخوره ولی مسئله اینه که پاورم شش پین نداره(گرین 380W ) ولی خب اکثر مدل های این کارت شش پین نمیخورن
میخواستم ببینم میتونم بدون کانکتور و صرفا از طریق برق رسانی خود مادربرد ازش استفاده کنم؟؟
کاربر شهرسختافزار
توصیه می کنم پاور را عوض کنی
sajad564 (05-08-20)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر نمیشه . باید از تبدیل استفاده کنی هر چند که من به شما این کار رو پیشنهاد نمیکنم چون مشکل سازه .اگر امکانش رو دارید . پاور 430 وات گرین بگیرید که کانکتور 6 پین داره
sajad564 (05-08-20)
کاربر شهرسختافزار
بله تا یکی دو هفته دیگه یه پاور مناسب تهیه میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این بازه استفاده از این پاور مشکل ساز میشه؟
در زمان کم خیر مشکلی پیش نمیاد . باید ازتبدیل استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajad564 (05-08-20)
کاربر شهرسختافزار
جسارتا اینو همه مغازه ها دارن؟یا یه چیز کم یابیه و باید آنلاین تهیه بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبدیل مولکس به 6 پین گرافیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید اکثر فروشگاهای کامپیوتری داشته باشند .
sajad564 (05-08-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks