AMD>INTEL (27-02-16)
GIGABYTE R7 360 2GB DDR5 که امید خان گفتند رو بگیری خیلی عالیه تقریبا هم رده های GTX 950 .راحت میتونی GTA V رو با تنضیمات متوسط فول اچ دی بازی کنی
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 27-02-16 انجام شده است
AMD>INTEL (27-02-16)
GIGABYTE R7 360 عملکردش از GTX 750 TI هم بهتره قیمتش هم پایینتره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (27-02-16), ata.royalfalcon (27-02-16)
|
متاسفانه چون تازه کیس گرفتم دیگه پولی برام نمونده مجبورم 740 بگیرم.اگر پول گیرم اومد GIGABYTE R7 360 اون را می گیرم.
ASUS 740 دایرکس 12 ساپورت مکنه یا نه؟ این مدل ddr5 هست؟
و یک سوال دیگه PCI Express 3 به مادربورد PCI Express 2 میخوره یا نه.
آخرین ویرایش توسط mortezaok2007 در تاریخ 27-02-16 انجام شده است
بله گرافیک pcie 3.0 به برد pcie2 میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortezaok2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارتهای سری 700 کاملا از dx12 پشتیبانی نمیکنند . البته بصورت ابتدایی شاید ساپورت کنند .
DOOM999 (28-02-16)
چون دیدم پشت کارتون Gigabyte 740 نوشته بود dx12 نمی دونم asus هم داره یا نه
تو سایت ها اکثر مینویسن 11.2 . که دقیق تر هست . چیپ یکی هست . پست قبل هم عرض کردم کارتهای سری 700 dx12 را بصورت مقدماتی پشایبانی میکنند نه کاملابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortezaok2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N740D5OC-2GI (rev. 1.0/1.1)
دوست من سری 700 انودیا به صورت پیش فرض توانایی شناختن و تشخیص دایرکتس 12 رو داره ولی به صورت کامل نمی تونه ازش پشتیبانی کنه و این مسئله هم فقط در اجرای برنامه هایی که به صورت کامل با دایرکتس 12 بهینه شده خودش رو نشون میده به نظر من هم اگه شما میخواید از خریدتون رازی باشید بودجتون رو افزایش بدید وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortezaok2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدR7 360 OC رو تهیه کنید چون ارزش هزینه کردن رو داره در این سطح قیمت.
AMD>INTEL (28-02-16)
سلام به دوستان
از روی راهنمایی که دوستان کردن و جور شدن بودجه با کیما آنلاین صحبت کردم قرار شد esonic را با Gigabyte R7360 عوض کنم
فقط یه سوال این گرافیک باید از پورت 6 پین پاور استفاده کنه یا نه؟
اگر می خواد میشه از تبدیلایی که تو بازار هست استفاده کرد؟چون پاور من یه پورت 6 پین بیشتر نداره و اونم وصل مادر بورده
روی پاورم نوشه 500w ولی زیرش نوشته 380w max
|
پاورتون چی هست . اون 4 پین PCIE نیست که وصل روی مادربرد . پاور 530 گرین کار کرده حدود 70-80 تومنه.اگر بودجه فعلا برای خرید پاور نداری موقتا میتونی از یک تبدیل pCIE برق استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortezaok2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mortezaok2007 (04-03-16)
مشکلی برای گرافیک پیش نمیاد و نمیشه برای همیشه استفاده کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور هم phoenix هست.
آخرین ویرایش توسط mortezaok2007 در تاریخ 04-03-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks