Mohammad-RI (11-05-18)
خیر اصلا چنین چیزی نیست . گیمرها های حرفه ای استفاده میکنند و مشکلی ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl253 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (11-05-18)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه مانیتور فول اچ دی با رفرش ریت بالا و پنل va میخوام. میشه یه مدل خوب با ارزش خرید بالا بهم معرفی کنید!؟
|
|
چقدر بودجه دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت داشتن بودجه
Samsung C24F390 24Inch 4ms Curved LED
اگر منظورت با ریفرش ریت ۱۴۴ هرتز هست .باید محدوده بودجت رو بگی
کاربر شهرسختافزار
در حدود دو تا سه میلیون. من ۱۴۴ هرتز یک میلی ثاینه میخوام. برای گیم حرفه ای اف پی اسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
G-SKILL RIPJAWS 4 2×16 2400 CL15
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
کاربر شهرسختافزار
اگر واقعا ارزش خرید داشته باشه میتونم بودجمو بیشتر کنم. ولی نمیخوام زیاد برای قیافه و برند بودنش پول بدم. امکاناتش فقط مهمه. در صورت ارزش داشتن تا ۴ تومن هم میتونم بودجمو زیاد کنم و واید هم نمیخوام باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
G-SKILL RIPJAWS 4 2×16 2400 CL15
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
Samsung C27FG70 27Inch 144Hz 1ms Curved FreeSyncبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.490
Hosseinf90 (09-06-18)
اساتید محترم لطفا برای کارت گرافیک
ASUS STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING
مانیتور معرفی کنید. اگه سوالتون اینه که چقدر میخوای بوجه صرف کنی باید بگم که نمیتونم مانور بدم . با تشکر
حتما باید بودجه رو بگید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi1745 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
SAMSUNG LS19F355HNبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi1745 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 500 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks