قرقشون تو چیپ های برد هاشون هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P85
B85
فرق این دو چیه دوستان من هرچی میبینم تغریبا مثل هم هستن شما چی فکر میکنید...؟؟؟
|
قرقشون تو چیپ های برد هاشون هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P85
B85
سید جان کدوم بهتره عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشتباه شد دوستان ببخشید دی اشتباه لپی شد
گرافیک نه مادربورد
مرصاد جان چیپ p85 نداریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برد گیگابایت هم دارای چیپ B85 هست
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-P85-D3 (rev. 1.x)
M3RS4D 50062 (13-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
امید جان من اینچن روز اصلا رو مود نیستم ,هی دارم سوتی میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله الان که پیجش رو باز کردم دیدم هر دو چیپ B85 هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (13-12-14)
|
الله اکبر ها جواب من بدختو بدید
تفاوتی از نظرچیپ ندارنده . مادربرد P85-D3 توسط سایت شهر سخت افزار بررسی شده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی کامل مادربرد GIGABYTE P85-D3: مدرن، با کیفیت و مقرون به صرفه
توی بردهای VALUE شما تفاوت زیادی نخواهید دید .
مهدی بهادرفر (13-12-14)
بله تو سایت خود گیگابایت این لینکو گزاشته بودن نگاه کردم ممنون این سایت چند زیر شاخه داره سایت شهر سخت افزارو میگمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیر شاخه نداره.سایت و انجمن . انجمن زیر مجموعه سایت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (13-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks