فرق این دو چیه دوستان من هرچی میبینم تغریبا مثل هم هستن شما چی فکر میکنید...؟؟؟
فرق این دو چیه دوستان من هرچی میبینم تغریبا مثل هم هستن شما چی فکر میکنید...؟؟؟
|
قرقشون تو چیپ های برد هاشون هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P85
B85
سید جان کدوم بهتره عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرصاد جان چیپ p85 نداریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برد گیگابایت هم دارای چیپ B85 هست
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-P85-D3 (rev. 1.x)
M3RS4D 50062 (13-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
امید جان من اینچن روز اصلا رو مود نیستم ,هی دارم سوتی میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله الان که پیجش رو باز کردم دیدم هر دو چیپ B85 هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (13-12-14)
اشتباه شد دوستان ببخشید دی اشتباه لپی شد
گرافیک نه مادربورد
|
الله اکبر ها جواب من بدختو بدید
تفاوتی از نظرچیپ ندارنده . مادربرد P85-D3 توسط سایت شهر سخت افزار بررسی شده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی کامل مادربرد GIGABYTE P85-D3: مدرن، با کیفیت و مقرون به صرفه
توی بردهای VALUE شما تفاوت زیادی نخواهید دید .
مهدی بهادرفر (13-12-14)
بله تو سایت خود گیگابایت این لینکو گزاشته بودن نگاه کردم ممنون این سایت چند زیر شاخه داره سایت شهر سخت افزارو میگمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیر شاخه نداره.سایت و انجمن . انجمن زیر مجموعه سایت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (13-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks