خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل این همه اصرار تون را متوجه نمیشم .
بالاخره اگه مدلی از rtx 2070 که مد نظرتون هست را گیر آوردین ، برین توی سایت رسمی اش ببینین که طولش زیر 27 سانت باشه ، کیس تون جواب میده اما اگه نیاوردین ، دلیلی برای بریدن و آسیب زدن به کیس نیست وقتی که بجای rtx 2070 میتونین از rtx 2060 super استفاده کنین که همون قدرت را داره و برندهای مختلف اش ، ابعاد زیر 27 سانت را موجود دارن و توی بازار هست (که در پست بالا اشاره کردم) .
من توی همون سایت ، یک RTX 2070 از برند MSI دیدم که لینک سایت اصلی اش میگه طولش بیش از 295 میلی متر هست (که در کیس تون جا نمیشه) :
Specification for GeForce RTX 2070 GAMING 8G | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Global
ضمن اینکه فرکانس اش ، فرکانس پیش فرض nvidia هست و msi اورکلاکش نکرد .
ضمنا من متوجه نشدم دلیل تون از انتخاب rtx 2070 چیه؟ مثلا به چه دلیلی rtx 2060 یا rtx 2060 super را انتخاب نمیکنید و اصرار به انتخاب rtx 2070 دارید؟
دلیل تون رو هم که میگید فقط msi میخواید هم متوجه نمیشم . درسته که msi برند معتبری هست اما تنها msi نیست . ایسوز و گیگابایت هم برند معتبری هستند .
به هر حال ، هر جور خودتون دوست دارین میتونین تصمیم بگیرین .

Bookmarks