سلام من معمولا زیاد تو انجمن نیستم ولی موضوع تاپیک دقیقا همون چیزی هست که من 7 ماه پیش درگیرش بودم یک مانیتور درست حسابی میخواستم هم برای کار های روزمره هم برای گیم من خودم هم برنامه نویس هستم شایدمدت گیم پلیم به 10 ساعت در هفته هم نکشه منم دقیقا روی Benq Xl 2420Z خیلی تحقیق کردم نزدیک 1 ماه کل نت رو زیرو رو کردم خلاصه میگم نمیخوام زیاد طولانیش کنم مشکلی که پنل های TN دارن اینه که زاویه ی دیدشون محدوده و رنگهارو یکم غیر طبیعی نشون میده و مشکل پنل IPS هم اینه که مدت زمان پاسخش نسبت به TN بیشتره و اینکه تصاویر مشکی رو کامل مشکی نشون نمیده یک مقدار روشنی دارن بعد از کلی جستجو و تحقیق رسیدم به مانیتور DELL U2412M این مانیتور پنلش IPS 24 اینچ هستش پایش حالت عمودی و افقی داره که تو برنامه نویسی زیاد به دردم میخوره ریزولیشنش 1920x1200 هستش که از ریزولیشن 1920x1080 پیکسل بیشتری داره و کیفینش بهتر از 24 اینچ های هم رده هستش زمان پاسخ 8 میلی ثانیه ایش اصلا قابل تشخیص نیستش هیچ مشکلی از این بابت ندارم چه تو کارای معمولی چه تو بازی (مگر اینکه بازی های fps مثل کانتر بزنی) هیچ گونه مشکل گوستینگ نداره (البته بازی هایی که تست زدم نرخ بروز رسانی تصویرشون زیر 120 fps بود)بعید میدونم با 980ti روی کیفیت ultra بشه بالا ی 120fps تو بازی های جدید مثل black ops3 گرفت .فرکانس به روز رسانی تصویرش هم اگه اشتباه نکم 60 هرتز هستش باز هیچ گونه مشکلی برام نداشته رنگش بسیار بهتر از TN هستش زاویه ی دیدش هم در حد عالی هست. 7 ماه پیش 1600 خریدم تنها پشیمونیم اینکه که چرا 27 اینچشو نگرفتم D:
پورت hdmi نداره بجاش display port داره
تو benq هم مدل xl2430 از همه بهتره البته اگه بتونی پیداش کنی فرقش نسبت به بقیه از لحاظ ظاهری و نرم افزاری هست از نظر نرم افزاری بهبود یافته هست مثلا گزینه ی محافظ چشمش ورژن 2 هستش بقیه ورژن 1
ولی در کل بیشتر حالت تبلیغاتی داره و زیاد تاثیر واقعی نداره
اینجا کسی که benq 2430t گرفته مشکل چشمی پیدا کرده(علی رغم اینکه گزینه محافظت از چشم داره):
Blur Busters Forums • View topic - Benq XL2430t PLEASE Help me.. pulling my hair out
از این 2 تا لینک هم میتونی کمک بگیری :
Dell U2412M Review BenQ XL2420T Review
یک مورد هم درباره ی پنل های DELL بگم پنل های دل رو شرکت LG میزنه ولی پنل های که الجی برای دل میزنه قابل قیاس با پنل های خود مانیتور های LG داخل بازار ایران نیستش و کیفیت بسیار بالایی داره حتی DELL برای مانیتور های سری U گارانتی Dead Pixel هم میده که اگه 1 پیکسل سوخته هم داشت میتونی مانیتور تعویض کنی.
Bookmarks