شما بهترین کار این هست که در انجمن ها بفروشی . ضرر کمتری میکنید .
Printable View
شما بهترین کار این هست که در انجمن ها بفروشی . ضرر کمتری میکنید .
دوستمون اینجا مطلب کاملی درباره مونیتور های benq گذاشتند :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام من معمولا زیاد تو انجمن نیستم ولی موضوع تاپیک دقیقا همون چیزی هست که من 7 ماه پیش درگیرش بودم یک مانیتور درست حسابی میخواستم هم برای کار های روزمره هم برای گیم من خودم هم برنامه نویس هستم شایدمدت گیم پلیم به 10 ساعت در هفته هم نکشه منم دقیقا روی Benq Xl 2420Z خیلی تحقیق کردم نزدیک 1 ماه کل نت رو زیرو رو کردم خلاصه میگم نمیخوام زیاد طولانیش کنم مشکلی که پنل های TN دارن اینه که زاویه ی دیدشون محدوده و رنگهارو یکم غیر طبیعی نشون میده و مشکل پنل IPS هم اینه که مدت زمان پاسخش نسبت به TN بیشتره و اینکه تصاویر مشکی رو کامل مشکی نشون نمیده یک مقدار روشنی دارن بعد از کلی جستجو و تحقیق رسیدم به مانیتور DELL U2412M این مانیتور پنلش IPS 24 اینچ هستش پایش حالت عمودی و افقی داره که تو برنامه نویسی زیاد به دردم میخوره ریزولیشنش 1920x1200 هستش که از ریزولیشن 1920x1080 پیکسل بیشتری داره و کیفینش بهتر از 24 اینچ های هم رده هستش زمان پاسخ 8 میلی ثانیه ایش اصلا قابل تشخیص نیستش هیچ مشکلی از این بابت ندارم چه تو کارای معمولی چه تو بازی (مگر اینکه بازی های fps مثل کانتر بزنی) هیچ گونه مشکل گوستینگ نداره (البته بازی هایی که تست زدم نرخ بروز رسانی تصویرشون زیر 120 fps بود)بعید میدونم با 980ti روی کیفیت ultra بشه بالا ی 120fps تو بازی های جدید مثل black ops3 گرفت .فرکانس به روز رسانی تصویرش هم اگه اشتباه نکم 60 هرتز هستش باز هیچ گونه مشکلی برام نداشته رنگش بسیار بهتر از TN هستش زاویه ی دیدش هم در حد عالی هست. 7 ماه پیش 1600 خریدم تنها پشیمونیم اینکه که چرا 27 اینچشو نگرفتم D:
پورت hdmi نداره بجاش display port داره
تو benq هم مدل xl2430 از همه بهتره البته اگه بتونی پیداش کنی فرقش نسبت به بقیه از لحاظ ظاهری و نرم افزاری هست از نظر نرم افزاری بهبود یافته هست مثلا گزینه ی محافظ چشمش ورژن 2 هستش بقیه ورژن 1
ولی در کل بیشتر حالت تبلیغاتی داره و زیاد تاثیر واقعی نداره
اینجا کسی که benq 2430t گرفته مشکل چشمی پیدا کرده(علی رغم اینکه گزینه محافظت از چشم داره):
از این 2 تا لینک هم میتونی کمک بگیری : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک مورد هم درباره ی پنل های DELL بگم پنل های دل رو شرکت LG میزنه ولی پنل های که الجی برای دل میزنه قابل قیاس با پنل های خود مانیتور های LG داخل بازار ایران نیستش و کیفیت بسیار بالایی داره حتی DELL برای مانیتور های سری U گارانتی Dead Pixel هم میده که اگه 1 پیکسل سوخته هم داشت میتونی مانیتور تعویض کنی.
شما که تحقیق کرده اید نظرتون در مورد مانیتورهای زیر چیست؟نقل قول:
BanQ XL2730Z
Samsung LS29E790CNS
مانیتور xl2730 با ریزولیشن 1920x1080 با پنل tn و فرکانس نمایش 144hz با زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیهنقل قول:
ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مانیتور LS29E790CNS با ریزولیشن 2560x1080 با پنل va و فرکانس نمایش 60hz باز مان پاسخگویی 4 میلی ثانیه
مانیتور benq یک نمونه ی عالی برای بازی هستش ولی پنل های tn مشکل زاویه ی دید و رنگ دارن که این موارد باعث میشه برای همه نو کار مناسب نباشه
مانیتور سامسونگ LS29E790CNS پنلش va هستش پنل va ترکیبی از پنل ips و tn هست که سرعت پنل tn رو با زاویه ی دید و کیفیت رنگ پنل ips ترکیب کرده که حاصل شده یک مانیتور با زمان پاسخگویی 4 میلی ثانیه و کیفیت و زاویه ی دید نزدیک به پنل ips
با این حال کیفیت رنگ va باز هم از ips کمتره ولی بهتر از tn هستش و مشکلی که صفحات va دارن اینکه در بازی ها حالت گوستینگ یا شبه وار پیش میاد که این مورد شدیدا توی بازی باعث حس ناخوشایندی میشه(البته توی بعضی از پنل های ips هم همین مشکل هستش).
مانیتور سامسونگ صفحه اش زیاد واید هستش و این یک مقدار برای من ناخوشاینده که باعث میشه شخصا از بین این 2 تا مورد من benq xl2730t رو انتخاب کنم که هم مشکل گوستینگ نداره و هم ریزولیشنش استاندار هستش ولی در نمایش رنگ و زاویه ی دید ضعف داره.
اگه وقت زیادی باری گیم صرف نمیکنید و با حالت واید سامسونگ مشکل ندارید میتونید سامسونگ رو انتخاب کنید
ولی مسله ی دیگه رو هم باید مد نظر داشته باشین سامسونگ با سایز 29 اینچ با ریزولیشن 2560x1080 یک مقدار بزرگ هستش و بخاطر اینکه واید هست حداقلا باید از مانیتور 40 50 سانت فاصله داشته باشین که گردن درد نگیرین بخاطر واید بودنش اگه زاید به مانیتور نزدیک باشن برای دیدن کناره های مانیتور باید گردنتون رو بچرخونین و در دراز مدت باعث گردن درد میشه پس باید فاصله تون بیشتر باشه در عین حال باید نوشته های روی مانیتور زیاد ریز نباشن که در خوندن مطالب از فاصله ی 40 50 سانتی مشکلی داشته باشین
با مد نظر گرفتن این موارد میتونین انتخاب بهتری داشته باشین
البته گزینه های بهتری هم از LS29E790CNS هست سری U مانیتور های Dell که برای همه کاری مناسبه و چند مدل از مانیتور های asus که اگه اشتباه نکنم سری PG هستش البته مانیتور های viewsonic هم خوبه ولی در ایران زیاد محبوبیت نداره.
رزولوشن مانیتور XL2730Z دارای 1440×2560 با تایم 1 میلی در ثانیه هست ، اینگونه در سایتش قید شده است ، مگر غیر این هست؟نقل قول:
مانیتور دل سری U که عرض کردید تایم بالایی دارن و سرعت شون 60 هرتز بیشتر نیست.
قصد من از خرید مانیتور برای بازی هست ، زاویه دید پنل TN از دید سمت راست و چپ یا بالا و پایین مشکل دارند ، یا از جلو هم مشکل دارند؟
باتشکر
BENQ برای گیمینگ بهترین انتخاب ممکن هست . به نظر من تو خریدش شک نکنید . مخصوصا مدلهایی که دارای دیسپلی پورت هستند .نقل قول:
ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله حق با شماست من با XL2720Z اشتباه گرفتمنقل قول:
صفحات tn از روبرو هیچ مشکلی ندارن و همون طور که دوستمون هم اشاره کردن بهترین مانیتور "TN" برای گیمینگ هستش
البته مانیتور های جدید اسوس با نرخ بروز رسانی 144 هرتز و با پنل ips از lx2730t هم بهتر هستن
مدل PG279Q برای گرافیک های Nvidia که از تکنولوژی G-sync هم پشتیبانی میکنه
مدل MG279Q برای گرافیک های AMD و سازگار با تکنولوژی Free Sync
اسوس با این مانیتور هایی که زده حکم مرگ صفحات TN رو صادر کرده. تنها برتری xl2730z میتونه نسبت به PG279Q و MG279Q داشته باشه از لحاظ قیمت هست.
امید خان گل گفتی من BenQ XL2411Z دارم راضیم هستم ولی اگه زمان به عقب برگرده مدلی رو میگیرم که FreeSync amdداشته باشه الان با کارت 390x پارگی تصویر دارمنقل قول: