به هر حال من گفتنی ها را نه به شما به کاربران دیگه هم میگم . همه گارانتی های داخلی اینطوری نیستند . همون مادیران تو این 14-15 سالی که کار میکنم باهاش 1 مشکل اختلاف نداشتم .
خنک کننده های مدار بسته رو مخصوصا با شرایط آب وهوایی ایران کارآمد نمیدونم . بعد از مدتی هم به دلیل خشک شدن کولنت قابل شارژ نیستند .
این هم حرارت کارتی که پیشنهاد دادم در حالت load
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته بنده نگفتم اون بده یا کمه خنک کننده گیش اما کلا بنده میگم که نبود !!! من هرچی گشتم GIGA نبود !

حالا که دیگه بنده خریداری هم کردم و انشاالله که مشکلی پیش نمیاد براش ... از شما هم تشکر میکنم بابت اطلاعاتی که دادید به من بالاخره بحث سر AMD و جی فورس بود اصلش نه اینکه حالا چه مارکی باشه !!!

یک سوال دارم از شما .. من وقتی اومدم این گرافیکو سوار مین کنم مثل اینکه اون اسلاتش کامل رفت داخل مین اما همونطور که می دونید روی اسلات های گرافیکی سمت راستش یا حالا هر اسلات دیگه یک حالت اهرم وجود داره که وقتی اون قطعه وارد اسلات بشه اهرم اتوماتیک بسته میشه یا حالا میتونید دستی باز و بستش کنید من وقتی این گرافیکو کردم توی اسلات به نظر میاد تا اخر هم رفت اما اون اهرمه نمیدونم به چی گیر کرده که بسته نشده ولی خب میگم به نظر میاد کامل رفت داخل ! به نظرتون این مشکلی هستش ؟ باید حتما اهرمه بسته بشه یا همین که رفته داخل اسلات هم کافیه؟