پاسخ: خرید R9 390x یا GTX 980 Ti
نقل قول:
وقتی سه میلیون برای کارتی هزینه میکنید اقلا کارتی تهیه میکردید اگر براش مشکلی پیش اومد شرکت معتبری گارانتیش کرده باشه . خنک کننده windforce 3x دست کمی از خنک کننده liquid نداره . نقاط ضعف liquid هم اینه که بعد از چند سال غیر قابل استفاده میشن . مخصوصا با آب وهوای ایران
همیشه قبل از نصب کارت جدید درایور قبلی رو انیستال کنید .
والا پشتیبانیش مثل اینکه با (همراه پشتیبان) هستش !!! نمیدونم چطوریه ولی خب یک چیزی رو خوب میدونم و اونم اینه که اگر معتبر ترین گارانتی هم بود کار خاصی نمیکردن !!! همون نمونه ای که برای مانیتور من رخ داد و مادیران هیچ کاری نکرد و گفت سالمه !!!!!!!!!!!! در حالی که خراب بود !! در کل گارانتی در ایران یک برگه بیش نیست .. در مورد خنک کنده به هر حال بنده تحقیق کردم و گفتن که روی نرمال این 40 هست و توی بازی بیش از 60-65 نمیره چون لیکوید هست و اگر معمولی بود روی 90 و کم کم 80 رو میرفت ... عوض کردن هم که خب انشاالله 2-3 سال دیگه عوض میکنم گرافیک رو و فکر نکنم با غیر قابل استفاده شدن لیکویید توی این 2-3 سال به مشکلی بربخورم انشاالله !
به هر حال من گفتنی ها را نه به شما به کاربران دیگه هم میگم . همه گارانتی های داخلی اینطوری نیستند . همون مادیران تو این 14-15 سالی که کار میکنم باهاش 1 مشکل اختلاف نداشتم .
خنک کننده های مدار بسته رو مخصوصا با شرایط آب وهوایی ایران کارآمد نمیدونم . بعد از مدتی هم به دلیل خشک شدن کولنت قابل شارژ نیستند .
این هم حرارت کارتی که پیشنهاد دادم در حالت load
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
به هر حال من گفتنی ها را نه به شما به کاربران دیگه هم میگم . همه گارانتی های داخلی اینطوری نیستند . همون مادیران تو این 14-15 سالی که کار میکنم باهاش 1 مشکل اختلاف نداشتم .
خنک کننده های مدار بسته رو مخصوصا با شرایط آب وهوایی ایران کارآمد نمیدونم . بعد از مدتی هم به دلیل خشک شدن کولنت قابل شارژ نیستند .
این هم حرارت کارتی که پیشنهاد دادم در حالت load
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درسته بنده نگفتم اون بده یا کمه خنک کننده گیش اما کلا بنده میگم که نبود !!! من هرچی گشتم GIGA نبود !
حالا که دیگه بنده خریداری هم کردم و انشاالله که مشکلی پیش نمیاد براش ... از شما هم تشکر میکنم بابت اطلاعاتی که دادید به من بالاخره بحث سر AMD و جی فورس بود اصلش نه اینکه حالا چه مارکی باشه !!!
یک سوال دارم از شما .. من وقتی اومدم این گرافیکو سوار مین کنم مثل اینکه اون اسلاتش کامل رفت داخل مین اما همونطور که می دونید روی اسلات های گرافیکی سمت راستش یا حالا هر اسلات دیگه یک حالت اهرم وجود داره که وقتی اون قطعه وارد اسلات بشه اهرم اتوماتیک بسته میشه یا حالا میتونید دستی باز و بستش کنید من وقتی این گرافیکو کردم توی اسلات به نظر میاد تا اخر هم رفت اما اون اهرمه نمیدونم به چی گیر کرده که بسته نشده ولی خب میگم به نظر میاد کامل رفت داخل ! به نظرتون این مشکلی هستش ؟ باید حتما اهرمه بسته بشه یا همین که رفته داخل اسلات هم کافیه؟
نقل قول:
درسته بنده نگفتم اون بده یا کمه خنک کننده گیش اما کلا بنده میگم که نبود !!! من هرچی گشتم GIGA نبود !
حالا که دیگه بنده خریداری هم کردم و انشاالله که مشکلی پیش نمیاد براش ... از شما هم تشکر میکنم بابت اطلاعاتی که دادید به من بالاخره بحث سر AMD و جی فورس بود اصلش نه اینکه حالا چه مارکی باشه !!!
یک سوال دارم از شما .. من وقتی اومدم این گرافیکو سوار مین کنم مثل اینکه اون اسلاتش کامل رفت داخل مین اما همونطور که می دونید روی اسلات های گرافیکی سمت راستش یا حالا هر اسلات دیگه یک حالت اهرم وجود داره که وقتی اون قطعه وارد اسلات بشه اهرم اتوماتیک بسته میشه یا حالا میتونید دستی باز و بستش کنید من وقتی این گرافیکو کردم توی اسلات به نظر میاد تا اخر هم رفت اما اون اهرمه نمیدونم به چی گیر کرده که بسته نشده ولی خب میگم به نظر میاد کامل رفت داخل ! به نظرتون این مشکلی هستش ؟ باید حتما اهرمه بسته بشه یا همین که رفته داخل اسلات هم کافیه؟
همین که داخل اسلات رفته و تصویر برقراره یعنی مشکلی نیست .
نقل قول:
همین که داخل اسلات رفته و تصویر برقراره یعنی مشکلی نیست .
صحیح ولی خب کلا یک چیزی بگم ؟ این گرافیک از لحاظ قدرت واقعا با R9 290x ای که داشتم قابل مقایسه نیست !! قدرت این خیلی بالاتره مثلا اسسین سیندیکیت رو که باهاش اجرا کردم روی آخرین درجه با Vsync حتی یک ذره مشکل (حتی یک ذره ) هم نداشت اما با R9 290x روی آخرین درجه بدون Vsync گیر رو داشت و کاری میکرد که اصلا ادم از بازی زده میشد !