آقا مهدی و آقا احمد با تشکر از پاسخ هایتان بنده یه سوالی داشتم با این که مقاله های زیادی در این زمینه خواندم که ایسوس 780 خیلی پر قدرته اما وقتی جزئیاتش را با 770 مقایسه می کنم می بینم که 770 تو کلی چیز ها از 780 جلوتره مثل gpu base clock که حدود 200 تا از 780 جلوتر هس و مهمترین قسمت گرافیک هم همون تراشه جی پی یو هس و همچنین memory clock 1000 تا بیشتر از 780 داره حالا با اینا کاری ندارم اما اصل همون جی پی یو هه که 770 به نظرم یک سر و گردن زیاده فقط تفاوتی که دیدم درمقدار یا تعداد cuda core بود که 780 1000 تا بیشتر از 770 داشته و همچنین که مدل جی پی یوش پیشرفته تر از 770 هس در کل اگه بخوایم از 10 نمره بدیم به این دو تا نمره شما چند خواهد بود اگه فرضا 10 رو به 780 بدیم به 770 چند میدیم؟منظورم اینه چقدر ارزش داره که 500000 تومان ناقابل از جیب بره اگه من 780 بخرم تا چند سال می تونم با نهایت کیفیت بازی هارو اجرا کنم خواهشا احساساتو تعصبات رو بذارید کنار و جدا از همه این ها منطقی منو راهنمایی کنین چون من عملا تو جزئیات چندان تفاوتی نمی بینم که مقالات این همه 780 رو بزرگش کردن و به سختی این همه پول رو جمع کردم منتها نمی خوام دیگه شاهد مشکل در اجرای گیم ها باشم و به قولی همیشه این عقده رو داشتم که گیم ها رو با بهترین کیفیت ممکن اجرا کنم حالا که می خوام به آرزوم برسم نمی خوام به زودی آرزوم از بین بره ممنون میشم راهنماییم کنین البته من الان چک کردم دو نوع 780 هس یکی که ti هستش اون خیلی گرونه من این یکی که 2 تومنه رو میگم اگه خیلی قدرتش بییشتره در موردش بحث کنیم اون یکی دیگه خلی گرونه از خیرش می گذرم
Bookmarks