بهترین کارت گرافیکی که می توانم ماکسیمم با قیمت 1500000تومان بخرم چه مارک و چه عنوانی می تواند باشد با این سیستم: رم:CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB)213 مادربورد:ASUS - Z87-PRO سی پی یو:Intel Core i7 - 3.5GHz - 4770k haswell پاور:Green 750 watt
بهترین کارت گرافیکی که می توانم ماکسیمم با قیمت 1500000تومان بخرم چه مارک و چه عنوانی می تواند باشد با این سیستم: رم:CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB)213 مادربورد:ASUS - Z87-PRO سی پی یو:Intel Core i7 - 3.5GHz - 4770k haswell پاور:Green 750 watt
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jangyijin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من در این رنج قیمت asus 770 DC II هست
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
ممنون خودم هم همین مورد را در نظر داشتم
چند تا تاپیک ایجاد می کنید؟!!!!
آیا این سیستمی که من قصد خریدش رادارم قطعاتش با هم سازگار از لحاظ قدرت و سرعت هستند؟
اگر انتخاب نامناسبی در مورد کارت گرافیک داشتید، حتماً اعلام می کردیم در همون تاپیک اولتون!!
آقا حسام می خواستم نظر دوستان دیگه رو هم بدونم اگه ناراحتتون کردم معذرت می خوام
دوستان به نظرتون ارزش داره من 500 تومنم روش بذارم 780 ایسوس بخرم؟
|
بستگی به کاربریتون داره! اگه می خواین جدیدترین بازی هارو روی رزولوشن Full HD و نهایت تنظیمات گرافیکی اجرا کنین بله به نظر من ارزششو داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jangyijin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
مگه با 770 نمیشه با نهایت کیفیت گیم های فعلی و حداقل تا دو سال آینده رو اجرا کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
770 برای بازی های واقعا گرافیکی یه جورایی لب مرزه(مثلا Crysis 3 روی تنظیمات Very High و رزولوشن 1080p به طور متوسط 56FPS میده) به خاطر همین الآن کافیه ولی برای بازی های یکی دو سال آینده به احتمال زیاد کم میاره(با توجه به این که کنسولای نسل جدید هم اومدن و احتمالا گرافیک بازی ها یه جهشی خواهد داشت)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jangyijin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
jangyijin (04-01-14)
100% ارزش داره! شک نکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jangyijin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks