t1m3 (30-07-15)
درست می فرمایید.من منظورم مقایسه مدلهای ذکر شده سامسونگ با مدل LG Full HD 23MP65HQ IPS بود.
t1m3 (30-07-15)
دوست گرامی مدلهایی از الجی که نام بردید فعلا در بازار موجود نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط t1m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در سایز 25 اینچ فقط این مدل موجود میباشد
LG Ultra Wide 25UM65-P IPS
t1m3 (30-07-15)
|
استاندارد مانیتورهای قدیم crt نسبت ابعادی 4 به 3 بود بعد با آمدن lcd نسبت 16 به 9 استاندارد شد. الان در بازار مدلهای محدودی نسبت 21 به 9 دارند آیا استاندارد آینده 21 به 9 هست یا فقط مدلهای محدودی با این نسبت ساخته میشه؟
نسبت ابعادی 21 به 9 مانیتور الجی 29um65 باعث میشه که نمایش فیلمها تمام صفحه نباشه و چپ و راست تصویر نوار مشکی داشته باشه و همین من رو در خرید این مانیتور مردد کرده
چند تا از مدلهای 4k هم دیدم نسبت 17 به 9 داشتند برای همین حدس میزنم که بیشتر مانیتورهای آینده نسبت 21 به 9 نداشته باشند. نظر شما چیه؟
و چون مانیتور انتخابی هست برای حدود 10 سال نمیخام دچار مشکل بشم.
قبلا از راهنمایی شما متشکرم
من خودم زیاد با ultra wide موافق نیستم . به خاطر همین بیشتر نظرم روی سامسونگ هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط t1m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black storm (03-08-15), david-ebi (31-07-15), SajjadKhati (03-08-15), t1m3 (30-07-15)
مانیتور خوب فقط ASUS سری vx هم طراحی جالبی داره و هم IPS هست معمولا
این هم یک کلیپ کوتاه از مقایسه دو مانیتور سامسونگ s24d590 و ال جی 24mp76
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (02-08-15), SajjadKhati (03-08-15), t1m3 (03-08-15)
حالا نتیجه چی شد؟ بنظر شما کدوم بهتره؟ چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق تجربه شخصی وبا توجه به مقایسه بازم کیفیت الجی بهتره
t1m3 (03-08-15)
|
دوست عزیز همونطور که در فیلم هم دیده می شود(نظر من)تصویر سامسونگ نسبت به ال جی بسیار کمی روشنتر و شفافتر و پرنورتر است و تصویر ال جی کمی تاریکتر و رنگهای غلیظ تر دارد.سلیقه من(البته در بازیها و فیلمهای متعدد بهم ثابت شده)اینه که مانیتوری که کمی نور بیشتر و رنگهای شفاف تر دارد در نهایت تصویر بهتری را در فیلم و بازی به نمایش می گذارد.(در همین عکسی که گذاشته ام اگر به نور و رنگ خورشید در دو مانیتور نگاه کنید متوجه منظورم می شوید)اما در نگاه اول مانیتوری که کمی رنگهای غلیظ تر و کم نورتر دارد به نظر جالب می رسد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط t1m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنابراین در نهایت من مانیتور سامسونگ رو پیشنهاد می کنم.
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 03-08-15 انجام شده است
AMD>INTEL (03-08-15), SajjadKhati (03-08-15), t1m3 (03-08-15)
بله بنظر منم این مدل الجی روی رنگهای غلیظتر و نور کمتر کالیبره شده. ولی احتمالا میشه در هر 2 مانیتور تنظیمات پیش فرض رو تغییر داد.مدل الجی حاشیه کمتری داره و پایه کریستالی داره و قابلیت تنظیم و چرخش روی پایه بهتری داره و پایه محکمتری داره و دکمه های تنظیم منو راحتتری داره . اسپیکر داخلی هم داره و ضخامتش هم کمتره و جنس رنگ بدنه های گلاس هست و دکمه خاموش کردن راحتتری هم داره.
دقیقه 1:25 گوشه بالا چپ و پایین چپ (تصویر ماشین) در مدل سامسونگ تیره بنظر میرسه.
دقیقه 1:31 رنگهای اطراف ماشین در سامسونگ کمی سبز بنظر میاد البته فکر کنم بخاطر در زاویه قرار گرفتن باشه
مدل سامسونگ srgb 93% هست ولی الجی srgb 87%
david-ebi (03-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks