لطفا ترینر بازی Strong hold Crusader v1.2 را قرار دهید.
با تشکر
SSA Super V.I.P
آقا شما چه ورژنی از این بازی رو داری ؟!
1.4.1 ؟ 1.4 ؟ .... ؟
این هم تست کن :
کد:http://www.cheathappens.com/download_file.asp?id=18569
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
لطفا ترینر بازی Strong hold Crusader v1.2 را قرار دهید.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
من ترینر pes08 رو میخوام کسی داره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moh3n dj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Stronghold Crusader v1.2 +5 TRAINER
Stronghold Crusader v1.2 +2 TRAINER
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad_sm113 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید PES بازی ای نیست که بخواد به اون صورت ترینر داشته باشه.
ولی میتونیم براتوت سیو گیم بزاریم که مثلا همه ی لیگ ها ، جام ها ، مستر لیگ و.... تموم شدن و همه چیز آنلاک شده و...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان عزیز ترینر خوب واسه بازی you are empty میخوام. گیر کردم. اگه کسی سراغ داره لطفا لینکشو زحمت بکشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان شما هم؟!
بابا You are Empty شد بازی؟
بازی روسی بازی میکنی؟
ترکیبی از Resident Evil 4 با تخیل روسی هم میشه بازی آخه؟
از بازی روسی کلا انتظاری نمیشه داشت...
فقط به درد وقت تلف کردن میخوره بابا!
برو Crysis : Warhead بازی کن!
D J V A H I D (18-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
مرسی از جوابت. خب واسه یه بار بد نیست.درسته یه کم غیر طبیعی به نظر میادو حالت مصنوعی داره ولی ارزش یه بار بازی کردن رو داره . حالا ایشالله این که تموم شد میرم تو کار کرایسیس ورهد. دانلود کردم .ولی هنوز وقت نکردم نصبش کنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (18-09-08)
ترینرا کاریدن؟ (یعنی کار کردن؟) ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آره دستت درد نکنه کاریدن !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان رمز برای
gears of war
لطفا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks