راستش من اول که بازی رو خریدم و نصب کردم مشکل سیو کردن داشتم و با این که داخل DVD بازی یک فایل crack وجود داشت ولی باز همچنان این مشکل سر جاش بود. تا اینکه یادم اومد بازی GTA IV هم برای اینکه سیو کنه از برنامه Microsoft Games For Windows استفاده میکنه و چون بازی و اون برنامه ای که الان گفتم درست کرک شدن دیگه نیازی نیست که برای سیو کردن مجبور باشی بری اینترنت و اکانت درست کنی و در عوض وقتی که وارد بازی میشی و ازت میخواد که اکانت درست کنی دیگه به اینترنت وصل نمیشه و همین طوری به صورت Fake یه اکانت درست میکنی. این مطلب رو که یادم اومد بازی GTA IV رو به همراه 12 تا برنامه ای که داخل DVD بازی بود نصب کردم و وارد بازی شده و اکانت درست کردم. و خلاصه این طوری شد که وقتی وارد بازی Dirt2 میشدم برنامه Microsoft Games For Windows ازم نمیخواست که اکانت درست کنم و با همون اکانتی که قبلا تو بازی GTA IV درست کرده بودم وارد بازی شده و سیو میکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoSsEiN.iR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان هم خیلی وقته که دیگه مشکل سیو کردن ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ولی بعضی از دوستام این مشکل رو دارن و حوصله دوباره نصب کردن GTA IV رو هم ندارن و دنبال یه راه آسون تر میگردن. واسه همین هم پرسیدم ببینم اگه این Patch و Crack که در اینجا گذاشتن درست کار میکنه این مورد رو به دوستام پیشنهاد بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسانی هم که این بازی رو نصب کردن و از همون اول مشکل سیو کردن نداشتن به احتمال زیاد قبلا بازی GTA IV روی سیستمشون نصب بوده و قبلا برای این بازی اکانت درست کرده بودند یا اینکه کرک موجود در DVD بازیشون درست کار میکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks