راهنمیی هم میشه درخواست کرد؟ توی Dead Space بعد از ایتنکه با اون دکتر دیوانه روبه رو میشم و یه موحودی میاد که نمیشه کشتش! وقتی فراتر میکنم به جایی میرسم که هم درها قفل هستن و امکان فرار نیست. اون موجود هم میاد میکشتم. چه کار باید بکنم؟
راهنمیی هم میشه درخواست کرد؟ توی Dead Space بعد از ایتنکه با اون دکتر دیوانه روبه رو میشم و یه موحودی میاد که نمیشه کشتش! وقتی فراتر میکنم به جایی میرسم که هم درها قفل هستن و امکان فرار نیست. اون موجود هم میاد میکشتم. چه کار باید بکنم؟
|
اسم ولگوی کامیون ها در euro truck
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HAMED1368 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://www.cheatcc.com/pc/crysiswarheadcheatscodes.htmlاسم مرحله رو بگید لطفا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
salam man save bazi gta iv mikham 30-40%
age mitooni mano dar morede marhale 11 (getaway ) hamoni ke mashinaro bayad bebary karvash mano rahnamayee kon chon dare garaj baz nemishe.
گفتی 30-40 من 37% گذاشتم براتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط naser021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #02 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #03 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #06 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #07 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #08 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #09 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MIRROR #10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره ی ایم میشن یه مقدار بیشتر توضیح بده لطفا...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
سلام من تریل برای بازی ساکر 2009 را میخواستم
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Sub_Zero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز... به pc network ... انجمن بزرگ شبکه ایرانیان خوش اومدی... !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرضم به حضورتون که هنوز ترینری واسه این بازی درست نشده...منم خودم دنبالشم...به محضی که روی سایت cheats.de قرار گرفت... در این تاپیک قرارش میدیم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (06-04-09)
سلام ترینر بازی جنگ های صلیبی2 رو میخوام مرسی
دوست عزیز اسم انگلیسی بازی رو بنویس!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا وحیدجان ترینرش خیلی وقت اومده!!!ابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لبته پستت مال 20 روز پیشه؛ نمیدونم گرفتی یا نه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام دوست عزیز... به pc network ... انجمن بزرگ شبکه ایرانیان خوش اومدی... !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرضم به حضورتون که هنوز ترینری واسه این بازی درست نشده...منم خودم دنبالشم...به محضی که روی سایت cheats.de قرار گرفت... در این تاپیک قرارش میدیم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trainer و Trainer 1.10 و Trainer 1.20
D J V A H I D (23-04-09), Quick (24-04-09)
ترینر خیلی وقت نیست اومده ... آره درسته ... الان روی سایت pccheats.de موجود هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alinice321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alinice321 (23-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks