من فیفا 2008 رو نصب کردم چنگی به دل نمیزنه به نظر من برو دنبال Soccer 6 چون هنوز بهترین فوتبال برای pc
هست.
می خوام فوتبال 2008 نصب کنم نمیدونم چه جوری ؟ادرس بازی میخوام متشکر
من فیفا 2008 رو نصب کردم چنگی به دل نمیزنه به نظر من برو دنبال Soccer 6 چون هنوز بهترین فوتبال برای pc
هست.
Overclocker (23-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ساکر 06 اصل که روی یک عدد DVD موجود هست نه روی یک CD و همراه چند بازیه دیگر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مقدار لطفا واضح تر بگو.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hsk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره ساکر روی PC بهتره به نظرم 2008 رو بریزه خیلی بهتر از 6 هست!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا ساکر 8 خیلی آشغاله ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این حرف رو نمیزنم از بروبچس فوتبالیست اینو پرسیدم میگن که ساکر 8 آشغاله ! 7 و 6 و الون 11 یا 10 بهترین فوتبال های جدید هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم 2008 رو بریزه خیلی بهتر از 6 هست![/quote]
ولی من هم 2008 رو نصب کردم وهم 6 رو و به نظر من 6 خیلــــــــــــی بهتر از 2008 هست کسی که هردو را بازی
کرده میدونه که این دوتا اصلا با هم دیگه قابل مقایسه نیستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Merlin360 در تاریخ 24-08-08 انجام شده است
|
سلام.من بازی most wanted رو قبلا با دایرکس مارس 2008 نصب کردم و بازی شد.
اما حالا که میخوام با همون دایرکس بازی کنم میگه قدیمی و نمیشه!!!!کسی میدونه چرا؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
اررور میده؟ میگه فایل فلان ( .dll ) پیدا نمیشه؟
یا اینکه توی بازی نمیره؟
arven_andomil (02-09-08)
توی بازی brother in arms: earned in blood روی هدفها نشانه نمیده در صورتی که توی cod روی هدفها یه نشونه میداد که به راحتی قابل تشخیص بودن. توی بازی brother in arms تنظیمات خاصی رو باید انجام تا روی هدفها اون نشونه رو بده یا نه؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
البته من BIA : EIB رو بازی نکردم ولی بعضی بازی های شوتینگ مثل Medal of Honor کلا نشونه ندارن و این به جزابیت بازی اضافه میکنه....
شایدم بتونید توی آپشن فعالش کنید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks