سلام ! دوست خوبم ! در مورد مشكلي كه مطرح كرديد باهاس به عرضتون برسونم كه !! شما راهي نداري جز اينكه تعدادي از سيو هاتو برگردي عقب و بري به قسمتي كه هنوز از كشتي خارج نشدي و رو عرشه نيومدي ! بعدش اونجا بدنبال يه اسلحه باهاس بگردي كه رو نقشتم با علامت سبز مشخص شده ! و در اون قسمتي كه رويه صندلي ميشيني و يه دكتر يا مهندس داره چك اپت ميكنه ميتوني قيافه اون اسلحه رو ببيني كه رو ميزه و نفر قبله شما كه رو صندلي بود ! اونو بر ميداره و ميره و قبل از بردنه اون يك سرباز ديگه داره اونو تميز ميكنه ! البته ا توي اين باز ي اين مشكل گاهي پيش مياد و علتشم سيو هاي مكرر هستش و شايد خروج ناگهاني در حين بازي كه باعث ميشه قبل از پيدا كردن اون اسلحه به مرحله بعد پا بذاري ( شايدم يه تله است كه سازندگان بدر نظر گرفتن *) به هر حال بعد از پيدا كردن اسلحه بر ميگردي به همين جاييكه عكسشو گذاشتيد ! تا اونجاييكه من يادم مياد باهاس به اخرين ماموريت در اين قسمت بازي رسيده باشين كه اين قسمتم اخرين مرحله است ! حالا من اون تيكه رو كه دوست عزيزي براتون توضيح دادن رو هم مفصل تر ميگم ! شما بايد با اسلحه هاي موشك اندازي كه رو عرشه وجود دارند !! اول 4 تا موشك انداز رو كه روي بدنه اون غوله هستند رو از كار بيندازيد كه اگه توجه كنيد 2 تا از موشك انداز هاي غوله رو كتفهاي چپ و راستشه و 2 تاي ديگه هم در امتداده اونا به سمت پايين هستش كه با اونا به طرف شما شليك ميكنه و باهاس اونارو هدف بگيريد ! ( فكر كنم هر كدومشون با 3 شليك شما از بين بره ) بعد از اين كار هيليكوپتر گروهتون با ليزر جاييكه باهاس نشونه بگيريد رو نشون ميده و شمام با همون اسلحه اي كه قبل تر براتون گفتم به طرف همون نقطه اي كه ليزر روشه ! نشونه رفته و چند ثانيه اي صبر ميكنيد تا رو هدف قفل شه ! بعدش شليك ميكنيد ! كه اولين بار بر روي كتف راست غوله و بعدش گروهتون بوسيله هيليكوپتر مجددا ليزر رو ميندازن رو كتف يا شونه چپ غوله و شمام همون كار رو تكرار ميكنيد و به همون نقطه اي كه ليزر افتاده شليك ميكنيد به همون ترتيب كه گفتم ! و در مرحله اخر هم زمانيكه غوله دهانش رو باز ميكنه بازم به همون ترتيب عمل كرده و بلافاصله به طرف انتهاي كشتي كه هيليكوپتر گروهتون اونجاست حركت ميكنيد و در لحظه اخر ميپريد به طرف اونا ( هيليكوپتر ) و همينجاست كه به سلامتي بازي رو تموم ميكنيد و تازه با خودتون ميگيد اي كاش تموم نميشد !!! اميدوارم تونسته باشم كمكي بهتون كنم و اگه بازم به مشكلي برخورد كرديد ! از طريق ياهو و با اين اي دي ! من در خدمتتون هستم ! موفق باشيد !! DUCATI_BLACK
پاسخ سوال و مشكل جناب MOHAMAD و ديگر عزيزاني كه در اين قسمت مشكل دارند ! اميدوارم تونسته باشم كمكي كنم !!
Bookmarks