ممنونم از این که جواب من را نمی دهید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اسم این مرحله core است.
اگه کسی سیو مرحله ی بعد را بزاره ممنون میشم.
ممنونم از این که جواب من را نمی دهید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام امیرجان ... خوبی ؟ چه خبر ؟ ببین عزیزم ... دقیقا نمیدونم ... صفحه سه یا چهار همین تاپیک لینک یه سایت هست که آموزش کامل مراحل کرایسیس 1 و 2 رو به طور کامل و تصویری گذاشته ...و از اونجا که این مرحله پیچ در پیچ هست ... پیشنهاد میکنم به همون راهنما مراجعه کنی .!!! والله من این بازی رو 7-8 ماه پیش تموم کردم ... وگرنه سیوش رو میذاشتم واست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق همون راهنما پیش برو ... ایشالله که از این مرحله رد میشی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دستت درد نکنه.
لااقل یکی جواب ما رو داد.
|
سلام دوستان
من در این بازی جایی که قطار یه موجود رو حمل میکنه هستم و بعد میرسه آخره مسیر و هدف یه کانتینر هست که داخلش یه موجوده (علامت سبر در نقشه) . حالا باید این کانتینر رو چیکار کرد. من هر چی بهش زدم باز نشد؟
دوستان خواهشا کمک کنید.
اون موقع که بازیش کردم منم دو سه بار گیر کردم اما اون کانتینر نباید باز شه (همین یادم مونده)
اما زیادم بد نیست گیر کنی بعضی وقتا چون اگه گیر نکنی مراحل بازی خیلی کمه 1 ساعته تمومه
hamedjahanbakhsh (27-07-09)
هدف باز کردنش نیست. باید ازش مواظبت کنین. تا اینکه تو آخر مسیر .....
نمیگم تا جذابیتش از دست نره
AMD FANATIC
hamedjahanbakhsh (28-07-09), roben (26-07-09)
دوستان عزیز بحثی رو که مطرح می کنم می دونم ربطی به این تاپیک نداره ولی ندونستم کجا مطرح کنم لطفا ببخشید....
کسی از دوستان می دونه که بعد از شماره 3 انیموشا نسخه جدیدی اومد یا نه یا میاد یا نمیاد ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
من در این بازی جایی که قطار یه موجود رو حمل میکنه هستم و بعد میرسه آخره مسیر و هدف یه کانتینر هست که داخلش یه موجوده (علامت سبر در نقشه) . حالا باید این کانتینر رو چیکار کرد. من هر چی بهش زدم باز نشد؟
دوستان خواهشا کمک کنید.
در کدام بازی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks