کسی نبود!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه خود سیو مرحله بعد از Core یا لینکش رو هم بذارین راضیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته کرایسس 2 رو تموم کردم. اگه راهنمایی خواستین بگین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی نبود!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه خود سیو مرحله بعد از Core یا لینکش رو هم بذارین راضیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackdevil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برو اینجا ... راهنمای کل مراحل رو همراه با عکس گذاشته !!!
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 29-01-09 انجام شده است
توی فارکرای ...من قرصامو از اون مرده گرفتم...حالا چه کار باید کنم؟؟کجا برم؟؟؟جایی رو نقشه مشخص نیست اخه...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
سلام
اگه میتونین به من کمک کنین
من در بازی کرایسیس دچار مشکل شدم
من وارد مرحلی ای شدم که میریم داخل کشتی و یه دکمه رو میزنم بعد یه پیغام روی صفحه مانیتور میاد که عکس یه جنگنده رو نشون میده که زیرش یه انفجار رخ داده بعد به نقطه سبز که میرم هیچ اتفاقی رخ نمیده
واقعاً کلافه شدم اگه لطف کنید به من کمک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 112328 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراهنمای کل مراحل به فارسی همراه با عکس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول بازاری ها سلام خوبی
اقا من تو gta iv تازه واردم.
تو اولین مرحله ای که بهت یاد میده چطوری از قطار شهری استفاده کنی گیر کردم.
همونی که اون سیبیل قیصریه میگه برو برام از اون دو تا که دارن ماشینشون رو تمیز میکنن
پول بگیر یا یه کار دیگه بکن.
یه کمکی میکنین؟
ماشینشون رو که می دزدم و میبرم جایی که مشخص کرده در گاراژی باز نمیشه که توش بزارم.
تو gta iv همچین چیزی نداریم... مطمئنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MmahdiB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا بعد 5 یا 6 مرحله که رد میکنیم .کنار خونمون یه کافه هست که اون یارو کچل قیصریه میگه بیا اینجا و بعد دمو نشون میده که 5 تا ادم کنار میز خرید ایستادن و میخندن اون قیصریه هم از پشتشون
در میاد و میگه بیا بریم بعد که تو تو کوچه دارن راه میرن قیصریه هی به همه تنه میزنه و حرف بد بد مزنه بعد میرن زیر پل یا یه همچین جایی تو ماشین بعد قیصریه چه جیزی (.....)بو میکنه و حال میکنه
بعد بهت ماموریتتو توضیح میده بعد میگی با کودیم ماشین برم و میگه با قطار هوایی برو و....
اگه هنوز نفهمیدی بگو بقیش هم بگم شاید مارو از تو این خوماری در بیاری.
کسی جواب ما رو نمیده؟
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks