amigames (08-10-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط امید وارم حجمthe western front armiesزیاد نباشه که واسه دانلود کردنش بیچاره میشم
مرسی برای راهنمایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amigames (08-10-14)
درود
steam free weekend چیه ؟ بازی هایی که تو این بازه زمانی قرار میگیرن آیا دارای تخفیف هستن یا تو این بازه زمانی فقط یاید رایگان دانلود کرد و بازی کرد مثل حالت trial ؟ کلا جریانش چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
مثل trial هست. محتویات قابل دسترسی از بازی توی free weekend فکر کنم معمولا محدود نیستن اما مدت زمان استفاده محدود هست(یعنی توی همون مدت زمان اگه بخوای میتونی مثلا بخش داستانی یک بازی رو تموم کنی اگه بخش داستانی داشته باشه و طولانی نباشه یا وقتشو داشته باشی یا اگه مولتی پلیر داره ببینی حال می کنی با اون بخشش یا نه). تخفیف هم می خورن معمولا. بعضی وقتا مجانی هم بازی می دن اگه تو زمانش برداری مثلا فکر کنم Payday Heist رو داشتن مجانی می دادن اگه زمانش تموم نشده باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(البته فقط استیم نیست که از این کارا می کنه اگه بخوام مثال تازه بزنم مثلا GoG هم Aliens vs Predator Classic 2000 رو داشت مجانی می داد اگه تموم نشده باشه هنوز وقتش یا مثلا چند وقت پیش Origin داشت Dragon Age: Origins رو مجانی می داد الانم هنوز Bejeweled 3 رو مجانی میده بعد اینا هم تخفیف های خودشون واسه بازی های مختلف رو هم دارن)
راستی Company of Heroes 2 و The Western Front Armies هم تخفیف خوردن تا 20 اکتبر اومده بودم اینو بهت بگم اما احتمالا خبر داری خودت دیگه.
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 17-10-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (17-10-14), AMD>INTEL (17-10-14), Mehrdad.A 88 (17-10-14), mehrdad_ab (17-10-14), nima_hl (17-10-14)
حالا من باید اینا رو چطور بگیرم ؟ باید steam wallet بگیرم ؟
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 17-10-14 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره دیدم 75% و 66%تخفیف خوردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لازم نیست مثلا با همون آرسان هماهنگ کن برات با تخفیفش رو بگیره. البته چون خودش هم از قبل اونارو لیست کرده بود شاید اذیت کنه می تونی اونوقت بری سراغ جاهای دیگه و در نهایت برآورد قیمت کنی اگه دیدی زیادی ارزش نداره اون موقع برو سراغ steam wallet. بهت پیام خصوصی می زنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 17-10-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (17-10-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks