برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداش خسته نباشی نماز روزتم قبول حق باش
بابت دی السی انلوکر ممنون فردا امتحان میکنم اونای که گفتی ببینم هست خودتم چیزی دیدی اطلاع دادی ممنون میشم مرحله و لباس خود بازیو نمیدونم چی هست که بدونم چی جدید اومده ولی اون دو تا اسلحه ای که گفتی میش چک کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بیای بر سر لگ افت فریم اون اپدیتو نصب کردم مشکل هنوز هست حتی تو تنظیمات low برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم از رم باش البته Catalyst Version 14.4 هست تو اون لینکی که دادی پست داش اومید بود اونو دان میکنم از سیو بازیم فردا کپی میگیرم این کاتلیسنم امتحان میکنم ببینم چی میش
چون حالا جدا از این قرار رمهارو ارتقا بدم داش امید زحمتشو بکش هر وقت خبرش دادم ممنونم ازتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از پوشه سیو بازی یعنی 274 یک کپی الان گرفتم

Bookmarks