سلام دوستان خسته نباشید مخصوا اقا مرتضی و داش مجتبی داش مجتبی ما ک همیش زحمت دادیم خوبی داداش؟
دوستان من چن سوال داشتم ممنون میشم اگ میتونید کمکم کنید
در رابطه بازی Watch Dogs
من این بازیو نسخه ریلودد تهیه کردم ونصبم کردم و یک اپدیتم که براش اومده نصب کردم و چند تا سوال داشتم
اول اینکه با توجه به اینکه خودتونم اگ بازی کرد باشی بعضی امکانت بازی برای فعال شدن نیاز به فعال کردن بو پلی هست حالا میخواستم ازتون بپرسم با توجه به نسخه بازی که کرک شده هست مشکلی پیش نمیاد اکانت یو پلی ساخت و وارد اکانت شد موقع بازی؟ یا اگ توضیح خودتون میتونید بگید
سوال دیگم اینه که من یه فایل شامل چند تا دی ال سیهای بازی دان کردم و یک فایل دی ال سی انلوکر تو بازی ریختمش ولی دقیق نمیدونم درست ریختم یا نه چون توضیحی نداده بودن جالا میخواستم اگ شما محلشو میدونی ممنون میشم کمک کنید
و در اخرم بگم من تاز دارم بازی میکنم اگه توضیجی حرفی راجب امکاناتی در بازی هست شما به نظرتون قابل گفتن هست بگید ممنون میشم
از شما دوستان هم بابت پاسخگویی تشکر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks