AMD>INTEL (03-07-14), aryaiee (04-07-14), Morteza.m1371 (04-07-14), Rezasam1 (03-07-14)
اون قدر ها هم که میگفتند بد نبود بازیش ! مشکلات داشت ولی میشه ازشون گذشت کلا من سه تا مشکل دیدم توی بازی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 : آبِ دریا فقط خوشگلی داره ! این همه NVIDIA روش کار کار کرده که طبیعی جلوش بده ولی یه نکته یادشون رفته که وقتی به آب شلیک میکنی باید یه اتفاقی بیفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هیچ فرقی بین شلیک کردن به آب و شلیک کردن به هوا وجو نداره !!! یعنی وقتی شلیک میکنی به آب ، آب از جاش تکون نمیخوره !!!
2 : ماشین هاش واقعا تخریب پذیری کمی دارند ، شما با کله و با آخرین سرعت برو تو دیوار ، نهایتا یه ذره کاپوت میره بالا و رنگش میپره. در حالی که وقتی با همون وضعیت توی GTA بری توی دیوار ماشین منفجر میشه هیچ فرقی هم بین نسخه هاش نداره توی همه نسخه های GTA این اتفاق میفته.
3 : رانندگیش کمی سخت تر از بقیه بازی های Open World هست یا شاید هم من اینجوری احساس میکنم ! کافیه یه ذره A یا D رو بگیری ، کلا خیابون رو واس خودش میچرخه
اینها نکات بد بازی بود از نظر من.باز هم نکات بد داشت ولی من از اونها چشم پوشی کردم. برای منی که GTA V رو روی کنسول ها بازی نکردم این بازی برام خوبه ولی مطمئن باشید اگه تاریخ انتشار GTA V با این یه جا میفتاد ، هیچ کس این رو نمیگرفت چون در برابر GTA V حرفی برای گفتن نداره.
پیام های خصوصی چک شود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (03-07-14), aryaiee (04-07-14), Morteza.m1371 (04-07-14), Rezasam1 (03-07-14)
کاربر عزیز Morteza.m1371 به سایت خوش اومدید. ممنون از مطالبتون. لطفا مطالبی که قرار می دهید از این به بعد اگر از جایی کپی کرده اید منبعش رو هم قرار بدید مگر اینکه خودتون نویسنده این ها در سایت های مختلف بوده باشید...(مثلا پست اولتون مثل اینکه از سایت dbazi هست احتمالا)
همچنین موضوع تاپیک به معرفی و نقد کلی تغییر یافت تا تاپیک متمرکزتر باشد. منظور از کلی این هست که تاپیک برای نقدها و معرفی به صورت تک تک و جدا هم میشه قرار داد.
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 03-07-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (04-07-14), M A H R A D (04-07-14), Morteza.m1371 (04-07-14), nima_hl (04-07-14)
|
سلام و خسته نباشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم اطاعت امر میشه در ضمن همش کپی نیست.
برای تعویض نام تاپیک ازتون ممنونم.
سپاس.
سلام لطف داری عزیز. منم منظورم فقط اون هایی هست که کپی هست دیگه نشستم همشو چک کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نیت شما اول از همه مهم هست که خیر هست حالا با ذکر منبع بهترم میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aryaiee (04-07-14), hamed 111 (05-07-14), Morteza.m1371 (04-07-14)
سلام دوستان من این بازی رو تا 50 درصد بازی کردم. چن تا نکته دربارش به ذهنم میرسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه: به نظرم این بازی بازی خوبیه.اما متاسفانه و به قول دوستمون اسیر حواشی زیادی شده.
دوم اینکه: متاسفانه به نظرم یو بی آی سافت ایده بسیار عالی این بازی رو تلف و نابود کرده. گرافیک و کیفیت بازی و گیم پلیش به نظرم عالی هست ولی متاسفانه روایت داستان و کلا اتفاقاتش به شدت ضعیف هست. من هر بازی که واسش وقت میذارم به هر قیمتی که بشه از داستانش سر در میارم. ولی در مورد این بازی هیچی نفهمیدم.
سوم: اکشن بازی در کل زیاد قوی نیس. اگه بگیم متوسط رو به پایین به نظرم بهتره. یکم هم بچه گانه به نظر میرسه.
چهارم: از سیستم رانندگیش به شدت خوشم اومد. برخلاف دوستمون که میگن ضعیفه به نظرم یکی از نقاط قوت بازی هست. سیستم رانندگیش از خیلی از بازی های اپن وورد بهتره. لا اقل مطمئنم از جی تی آی و مافیا بهتر هست. برخورد ماشین با ماشین های دیگه و موانع خیلی خوب ونرم طراحی شده.یعنی وقتی شما به جایی میخوری اعصاب خورد کن نیس و به راحتی میشه از اونجا خارج شد.
علاوه بر این مثل بازی مافیا ماشین های دیگه با هدف سد کردن و یا آزار شما تو خیابون نیستن.
پنجم: سیستم شناسایی جرم بازی بسیار جالب و عالیه.من که خیلی خوشم اومد.
ششم:نکته دوم این دوستمون رو قبول دارم.
هفتم: بازی های کنار داستان اصلی خوب ومتنوع طراحی شده. و کاملا در مسیر اصلی داستان و موضوع اون هست.
در کل به نظرم این بازی خیلی خیلی بهتر از بازی GTA هست. حاضرم سر این موضوع با این دوستمون بحث کنم.
راستی این بازی خیلی زود خسته کننده شد. دیگه الان حوصله ندارم برم سمتش.
اگه نکته دیگه ای به ذهنم رسید بازهم مینویسم.
*MoJtAbA* (04-07-14), Morteza.m1371 (04-07-14)
به نظر من بزرگترین عیب بازی watch dogs اینه که خیلی زود تکراری میشه. خود من بعد از اینکه این بازیو تموم کردم دیگه طرفشم نرفتم ولی الان بعد از تقریباً 9 ماه هنوزم با gta v بازی می کنم. شخصیت آیدن خیلی زود خسته کننده میشه و مثل gta نیست که بشه مدل مو و لباس و شخصیت اصلی رو تغییر داد. در کل یو بی اصلاً رو این بازی کار نکرده و قشنگ معلومه که یه چی سرهم کرده داده بیرون. من نمی دونم آخه کانتینرم جای زندگیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تنوع ماشینهای بازیم خیلی کمتر از gta هست. وقتی ویدیوی مقایسه این بازی رو با مافیا و gta iv دیدم به کل از یان بازی نا امید شدم.
*MoJtAbA* (04-07-14), AMD>INTEL (04-07-14), JiMmY.j (18-07-14), Morteza.m1371 (05-07-14)
آره موافقم ، با Q کل شهر رو زیر کنترل دارید. لباس هاش هم خوب هستند ولی به این نکته توجه نکردن که توی بازی Open World پلیر هر کاری که میخواد میتونه بکنه ! ما باید توی بازی لباسی رو انتخاب کنیم که سازنده گفته در حالی که شاید یه نفر فلان رنگ کلاه رو با فلان رنگ کت بخواد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر دعوا نداریم که ! من نگفتم که بازی خوبی نیست ! اتفاقا از سال 2012 که این بازی توی E3 معرفی شد ، خودم رو واسش کشتم ! بازی خوبی هست ولی قبول کنید در حدی نیست که با GTA و Mafia مقایسه بشه. اگر هم این بازی بد باشه بخاطر همین هست که تازه اولینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jimmy2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت از این بازی هست ، مگه GTA از همون قسمت اول مثل همین GTA V بود ؟ توی GTA 1 ما شخصیت بازی رو از بالا میبینیم در حالی که در نسخه های 3 به بعد بازی تبدیل به سوم شخص شده. منظورم این هست که از همون قسمت اول بازی شاهکار نمیشه که ، باید یکم
بگذره تا سازنده تجربیات رو کسب کنه. مطئمن باشید که پشیرفت های خیلی زیادی رو در قسمت 2 این بازی خواهیم دید.
دوستان امروز به یه نکته عجیب پی بردم :
نمیشه آهنگ های دلخواهمون رو مثله GTA توی بازی گوش بدیم یعنی اصن همچین قابلیتی در بازی وجود نداره که بتونی آهنگ های دلخواه خوتون رو گوش بدید !
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 04-07-14 انجام شده است
AMD>INTEL (04-07-14), JiMmY.j (05-07-14), Morteza.m1371 (06-07-14), مهدی بهادرفر (04-07-14)
کلا ROCKSTAR با ارائه بازی GTA انقلابی در صنعت گیم بوجود آورد . یکیش همین آزاد گذاشتن گیمر موقع بازیست . هنوز بازی نتونسته گیمرها رو به فضایی که در GTA هست ببرد .
*MoJtAbA* (04-07-14), Morteza.m1371 (05-07-14), مهدی بهادرفر (04-07-14)
|
درسته اما معمولاً بازی های یوبی نسخه های اولیش خیلی بهتر از ادامه هاش هست نمونش هم اساسینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-07-14), Morteza.m1371 (05-07-14)
مخالفم. به نظرم اساسین با عرضه هر نسخه خیلی بهتر شده. شما تریلر نسخه جدید رو ببین. Unity رو میگم. فوق العاده است. من که منتظرشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-07-14), Morteza.m1371 (05-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks