اون قدر ها هم که میگفتند بد نبود بازیش ! مشکلات داشت ولی میشه ازشون گذشت کلا من سه تا مشکل دیدم توی بازی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 : آبِ دریا فقط خوشگلی داره ! این همه NVIDIA روش کار کار کرده که طبیعی جلوش بده ولی یه نکته یادشون رفته که وقتی به آب شلیک میکنی باید یه اتفاقی بیفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هیچ فرقی بین شلیک کردن به آب و شلیک کردن به هوا وجو نداره !!! یعنی وقتی شلیک میکنی به آب ، آب از جاش تکون نمیخوره !!!
2 : ماشین هاش واقعا تخریب پذیری کمی دارند ، شما با کله و با آخرین سرعت برو تو دیوار ، نهایتا یه ذره کاپوت میره بالا و رنگش میپره. در حالی که وقتی با همون وضعیت توی GTA بری توی دیوار ماشین منفجر میشه هیچ فرقی هم بین نسخه هاش نداره توی همه نسخه های GTA این اتفاق میفته.
3 : رانندگیش کمی سخت تر از بقیه بازی های Open World هست یا شاید هم من اینجوری احساس میکنم ! کافیه یه ذره A یا D رو بگیری ، کلا خیابون رو واس خودش میچرخه
اینها نکات بد بازی بود از نظر من.باز هم نکات بد داشت ولی من از اونها چشم پوشی کردم. برای منی که GTA V رو روی کنسول ها بازی نکردم این بازی برام خوبه ولی مطمئن باشید اگه تاریخ انتشار GTA V با این یه جا میفتاد ، هیچ کس این رو نمیگرفت چون در برابر GTA V حرفی برای گفتن نداره.
پیام های خصوصی چک شود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks