سلام دوستان من این بازی رو تا 50 درصد بازی کردم. چن تا نکته دربارش به ذهنم میرسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه: به نظرم این بازی بازی خوبیه.اما متاسفانه و به قول دوستمون اسیر حواشی زیادی شده.
دوم اینکه: متاسفانه به نظرم یو بی آی سافت ایده بسیار عالی این بازی رو تلف و نابود کرده. گرافیک و کیفیت بازی و گیم پلیش به نظرم عالی هست ولی متاسفانه روایت داستان و کلا اتفاقاتش به شدت ضعیف هست. من هر بازی که واسش وقت میذارم به هر قیمتی که بشه از داستانش سر در میارم. ولی در مورد این بازی هیچی نفهمیدم.
سوم: اکشن بازی در کل زیاد قوی نیس. اگه بگیم متوسط رو به پایین به نظرم بهتره. یکم هم بچه گانه به نظر میرسه.
چهارم: از سیستم رانندگیش به شدت خوشم اومد. برخلاف دوستمون که میگن ضعیفه به نظرم یکی از نقاط قوت بازی هست. سیستم رانندگیش از خیلی از بازی های اپن وورد بهتره. لا اقل مطمئنم از جی تی آی و مافیا بهتر هست. برخورد ماشین با ماشین های دیگه و موانع خیلی خوب ونرم طراحی شده.یعنی وقتی شما به جایی میخوری اعصاب خورد کن نیس و به راحتی میشه از اونجا خارج شد.
علاوه بر این مثل بازی مافیا ماشین های دیگه با هدف سد کردن و یا آزار شما تو خیابون نیستن.
پنجم: سیستم شناسایی جرم بازی بسیار جالب و عالیه.من که خیلی خوشم اومد.
ششم:نکته دوم این دوستمون رو قبول دارم.
هفتم: بازی های کنار داستان اصلی خوب ومتنوع طراحی شده. و کاملا در مسیر اصلی داستان و موضوع اون هست.
در کل به نظرم این بازی خیلی خیلی بهتر از بازی GTA هست. حاضرم سر این موضوع با این دوستمون بحث کنم.
راستی این بازی خیلی زود خسته کننده شد. دیگه الان حوصله ندارم برم سمتش.
اگه نکته دیگه ای به ذهنم رسید بازهم مینویسم.

Bookmarks