من اتاق شخصی دارم و این تلوزیون پیش منه و برای منه گاهی وصل کامپیوتر میکنم. مشخصات Samsung-22-inch-model-no-lcd-bn68-02553a ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا برای اینکه حی فیش نکنم و جابجا نکنم رفتم برای کامپیوترم یه مانیتور بروز گرفتم. مشخصات LG-FLATRON W1752S-17-inch ...
و اینم که دیگه استفاده نمیکونم LG-T-730-BH-17-inch ایا همین مد نظرتون بود که نوشتین مانیتورت عمرش کرده؟ اگه این منظورت بود این انداختم تو انباری دیگه ازش استفاده نمیکونم. ولی رو همین مشکل سی پی یو در این بازی داشتم و تصویر اچ دی میداد و اونیکه مانیتورمم که جدید خریدمم باز مشکل سی پی یو هست و اینم تصویر اچ دی میده. فقط رو تلوزیون که خروجی کامپیوتر داره و میخوره مشکل سی پی یو ندارم و تصویر فول اچ دی هم میده.
باشه فعال میکنم تست میکنم خبر میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اینجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s8.picofile.com/file/8296936084/Capture.PNG
رو 60 hz هست اما تا 75 هم داره اگه رو 75 بزارم بده؟؟؟
Bookmarks