گرافیک شناسایی شده تو ویندوز؟؟؟
سلام دوستان (دیگه روم نمیشه مشکلم رو اینجا بگم) من بازی Dragon Age Inquisition با هزار بدبختی نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور را میده با این که مشخصات سیستم من کم کَمِش می خوره به حداقل سیستم مورد نیاز این بازی لطفا یه نفر راهنماییم کنه مشکل از کجاستحداقل سیستم مورد نیاز:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هم 8 است
CPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
System RAM: 4 GB
Graphics CARD: AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
Graphics Memory: 512 MB
Hard Drive: 26 GB
DirectX 10
گرافیک شناسایی شده تو ویندوز؟؟؟
Mehrdad.A 88 (14-02-15)
|
چی مشکل عجیبی
شاید باید کارت گرافیک رو آپدیت کنی
نگاه کردم کرکش هم که 3dm و فک کنم الان کرک v4 اومده کرک جدید هم دانلود کن شاید مشکل حل شد
گروه 3DM چینی هستن نه ؟
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 14-02-15 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
M3RS4D 50062 (14-02-15), حسم (15-02-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله گرافیک آپدیت هست و همه کرک ها و آپدیت ها را هم نصب کردم
بله شناسایی شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (15-02-15)
دوستان سلام شرمنده فکر می کردم گرافیکم آپدیت ولی مثل این که این جور نیست الان می خوام آپدیتش کنم ولی این پیام را میده
آخرین ویرایش توسط حسم در تاریخ 15-02-15 انجام شده است
اول انیستالش کنید از safe mode بعد هم دوباره اخرین ورژنش رو نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (15-02-15), حسم (15-02-15)
نسنخه ای که باید بگیرید این هست نسخهی 340.52برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://dl.softgozar.com/Files/Softwa...tgozar.com.exe
http://dl.softgozar.com/Files/Softwa...tgozar.com.exe
M3RS4D 50062 (19-02-15), حسم (15-02-15)
خیلی سُپاسگزارم از راهنمایی تون درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (19-02-15), M3RS4D 50062 (19-02-15)
|
دوستان شرمنده بعد عمری اومدم برم بازی را انجام بدوم تو بازی میره new game را که می زنم تو لود شدن بازی این ارور را میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون می شم کسی راهنماییم کنه
مشکل به خاطر ساپورت نکردن کارت شما از DX11 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-02-15), حسم (21-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks