alksdj (17-10-14), AMD>INTEL (17-10-14), JiMmY.j (17-10-14), mehrdad_ab (17-10-14), Rezasam1 (20-10-14), sajjad.2014 (17-10-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 : شما قبل از اینکه DLC رو نصب کنید ، بازی به خوبی اجرا میشد ؟
2 : DLC رو از کدوم سایت دانلود کردید ؟
alksdj (17-10-14), AMD>INTEL (17-10-14), JiMmY.j (17-10-14), mehrdad_ab (17-10-14), Rezasam1 (20-10-14), sajjad.2014 (17-10-14)
1:نه
2:وقتی نصب کردم خودش نصب شد اپدیت 1.04 هست. یکی دیگه هم دارم اونم همین طوری هستش بدون DLC هست
منظور شما از اخرین DLC چیه ؟ Badblood ؟ اگه منظور شما اینه که میشه اپدیت 1.05.324
منظورشون همون Bad Blood هست ، البته اجرا نشدن بازی فقط بخاطر سیستم ضعیف ایشون بود ! رم سیستمشون 2 بود که امکان بازی کردن این بازی با رم 2 نیست. ( سیستمشون رو در پیام های خصوصی پرسیدم ! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (17-10-14), AMD>INTEL (17-10-14), JiMmY.j (21-10-14), Mehrdad.A 88 (17-10-14), mehrdad_ab (17-10-14), Rezasam1 (20-10-14), sajjad.2014 (17-10-14)
|
دوستان من چند وقتی هست که می خوام هر بازی را که نصب کنم این جور پیام ها و ایرور هایی را میده می خواستم بدونم مشکل نرم افزاری هستش (مثل ویندوز) یا مشکل سخت افزاری هستش ؟ ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
من یه زمانی این مشکل رو داشتم. بعد از پرس و جو هایی که کردم متوجه شدم به خاطر دستکاری شدن تنظیمات ریجستری این مشکل پیش اومده. شاید بشه با یه REG Cleaner اینو درست کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ویندوزم رو دوباره نصب کردم. همه چی درس شد.
سلام مشکل دارم با آخرین ورژن Call of میخواد بره توبازی eror اینکه گرافیک داخلی اینتلی رومیشناسه و پیغام Safe مد میده g510 مدل دستگاه هست
ارور Safe Mode که عادی هست. ولی یه عکس از ارور دوم بذارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-10-14)
چطور عادیه؟ لپ تاپ همراهم نیست ولی میدونم کارت گرافیک سوییچ نمیشه
یکی از دوستان من هم همین مشکل رو با لپ تاپش که acer داره هیچ کدوم از نسخه های crysis رو نتونست بازی کنه با اینکه تو control panel انویدیا (GT630 2gb) تنظیم کرده بود بازم گرافیک سوییچ نمیشد. به نطر من ممکنه بازی نیاز به update داشته باشه یا شاید از کرک باشه
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks